Bwaha

Happy New Year! Gott nytt år! Akemashite omedetou!


***

Jag är ledsen gott folk. Säsong 1 av How I met your mother, som anlände till min brevlåda för tre dagar sedan är sedan drygt två tillbaka timmar avslutad. No more HIMYM alltså. Det är tragiskt och absolut hjärtslitande.
BAHAAAAAAAAA, vad ska jag nu göra tills jag får tag på säsong 2? ;_____;

Hårda beslut det här...
Snart blir det middag i huset här med en massa folk, so:
SUIT UP, IT'S GONNA BE LEGENDARY!

!

SUIT UP! New year's eve's coming!

JAG ÄLSKAR ATT VARA LIIILA!!!

Jag tar tillbaka allting dumt jag har sagt om Svampbob Fyrkant. Svampbob - the movie var humor rätt igenom! Jag skrattade så mycket att jag fick ont i magen och tårarna letade sig fram i ögonvrån. Visst låter det absurt? Att skratta tills tårarna rinner över pga av en tecknad figur?
Kul hade jag iaf och skämten kommer följa med mig under en lång framtid. Oj oj oj <3

Filmen finns uppladdad på Youtube. Kika in där ;)



För övrigt: Jag har uppdaterat min mysmusik-lista ännu mer på Spotify. 
Och en annan sak: Calle Kristiansson - vilken stjärna.

På jakt efter musik.

Jag försöker fixa en "mys pys" playlist på min Spotify. (Tack Tony!) Den ska bara inkludera akustisk och annan musik jag (och andra) kan lyssna på vid diverse tillfällen då jag inte riktigt orkar med mina skrikiga gitarrsolon. Nu undrar jag om det är någon som har tips på såna bra låtar? :)

Merri kurisumasu!

Jajamensan nu är det julafton på G här!

Så från mig till er : Ha en riktigt underbar jul sötnosar! :*

Presenter i en höööög.

Det var lilla julafton hemma hos mig idag. Det är sant! Jag fick några presenter i förväg av mamma och pappa. Mys-pysigt! Vi är klara med alla julbestyren nästan också, så nu börjar min julkänsla infinna sig igen. Bara jag inte tänker på tragedin så är det faktiskt ganska lugnt. Jag ska försöka njuta av julen så mycket jag kan. 

Jag fick en bok (Snabba cash av Jens Lapidus), en ny foundation och en ny mascara. 



Så fort jag skaffat mig finfina PhotoShop så ska ni få lite tillfixade bilder, I promise ;)

Mt Eden Dubstep.

Låten som räddade min dag. Jävlar anamma säger jag bara! Jag vet inte ens varför jag gillar den, men den fastnade där i huvudet.
Jag räknar ner inför julafton nu. Konsert på tv ikväll och svull med chips och dip (kanske lite glögg ;D) Jag gillar det!


Trängas på stan. Tja la la la

Jag vill gå på bio! Bara ett litet konstaterande jag fick sådär när jag vaknade på morgonkvisten. (Det kan bero på att jag ska ner till stan om en stund för att köpa fyra biocheckar på begäran av min far.)
Jag har två filmer som önskemål just nu: Paranormal Activity och 500 days of summer.
Någon som är intresserad att se med mig? *Puppyeyes*

Idag är det den 22 december. Alltså - Snart julafton!
Igår kväll kom Micke hem från Uppsala med en film och 6 burkar vanilla coke till mig. Att han kom hem gjorde det genast lite lättare att slappna av, även om jag fortfarande är grymt ledsen.
På torsdag åker familjen (Minus Daniel, som är i Sundsvall vid den tidpunkten) till mormor och morfar för att fira jul med dom. 
Jul på landet? Jo ja tackar ja.



21 december... three days to go.

22, 23, 24!
Julen närmar sig med stormande steg. Men inte fan är jag glad för det. Faktiskt. Det är jul om bara några futtiga timmar och jag är inte glad. Dumma karljävel. Du lovade... du lovade så jävla mycket - men se vad som hände. Nu sitter jag här igen med hjärtat av på mitten ännu en gång. Usch på dig.
Jag är så arg och besviken att jag skulle kunna slå sönder huset. Jag tänker självklart inte göra det. Jag får hitta något annat att göra.
Ska ju till Nina ikväll, hoppas hon kan få mig på bättre humör.
KARLAR!

Sibirien kommer hitåt.

Jag är klar med alla julklappar!!! :D :D :D :D :D
Inte.
Nej serdu, det är några kvar fortfarande. Jag hoppas jag hinner till deadline, som är på torsdag. (Längtar!) Och jag hoppas att det hinner bli lite varmare till dess. Jag gillar verkligen inte att förvandlas till en fryst fiskpinne så fort jag går utanför dörren. Jag stannar hellre inne och myser än att gå på stan, trängas bland folk och frysa arslet av mig.
Jag köpte tre flaskor julmust för sammanlagt 9kr idag. DET är skillat det.

Omprov, omprov, omprov...

Ja herregud, är jag den sämsta människan i världen eller är jag?
Hela den här dagen är ett stort enda misslyckande. BLÄ BLÄÄ BLÄÄÄ! Jag vaknade ovilligt och kunde knappt öppna ögonen... det snöade. Jag hade inte fått nån hälsning på min telefon. Jag klev upp och drog på mig mössan och gick till bussen. Besvikelsen gnagde i hela kroppen på mig.
Vi skulle ha idottslektion idag, och det gick inte bra alls. Jag är inte född till ledare goddamnit. Efter lektionen gick vi tillbaka till skolan (Snöade fortfarande...), och skulle skriva prov om stress.
Hur gick det? Så jävla sämst. Kunde inte svara på nån av frågorna trots att jag läst igenom häftet fler gånger än jag kan räkna till.
Jag är så jävla trött i huvudet att jag känner för att banka det mot en vägg eller något.

Gud, ge mig jullov -____-

Besvikelse!


Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt hurra!

Det kräksnöar utanför fönstret just nu. Det verkar som att vädergudarna bestämt sig för att det trots allt skulle bli en vit jul i år också.
Myche intressant de henne må ja säj! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta av tanken på att det snöat drygt 3 dm idag.
Jag ville ha en vit jul... men jag ville inte ha kylan och blåsten.

Nu är det tio dagar kvar till julen gott folk. Vilka längtar? :)

Baha

Livet är inte de dagar som gått, utan de dagar man minns.
... Mitt motto ska hädanefter vara : Livet är inte de dagar som gått, utan de dagar som man vill minnas.

Efter all skit som hände igår så vet jag att det var en dag jag vill radera ur mitt huvud... det gör bara ont att ha det där.
Men idag är en dag som jag vill minnas. Så länge jag tänker andas.


Så det så.

Tjena!

Jag lovade bild på min "nya" frisyr. Här kommer en "före" och en "efter".




Små, små stunder av kärlek...

Jag kan se igen! Ett mirakel har inträffat! Tack gud!
Jag kommer precis ifrån frisören och min lugg är åter tillbaka. Jag välkomnar den med öppna armar. 
Det syns inte så mycket att jag gjort något med håret, förutom just på luggen, så för det "otränade" ögat syns det nog inte alls, men det känns så otroligt skönt att ha blivit av med mina risiga toppar.
Det känns mycket lättare och luftigare... och GAH! It feels so great!

Bild kommer senare. Perhaps. Jag sitter på skolan nu och väntar på mamma  som ska komma ner till stan. (Hon ska klippa sig hos samma frisör, samma dag, hur coolt är inte det?) Tiden går så jäkla sakta när man är själv. 

Well, ha en fin dag/kväll allihopa! 

Men vadå jävla nee

Dom är som dom är, men int som de ske va! ... Killar that is alltså. 

Jag fick tillbaka mina nationella prov i engelskan igår. Jag måste säga att jag lyckades rätt bra ändå - fick VG på reading and listening delen. 
Det hade jag absolut inte förväntat mig. ... Det hade ju självklart varit bättre med tre bokstäver istället för två, men jag klagar inte!

Jag måste skriva klart mitt träningsprogram nu. Ve och fasa. Herre bevare mig väl.

Snyft,

Jag vill pierca mig. Undra vad mamma kommer säga. ^^;;


Ett statement.

Jag önskar mig för mycket saker i julklapp. Usch, det känns hemskt att vara så förbannat girig.

You will hear the text only ONCE.

Jag tror att jag är på väg att bli sjuk på riktigt. Jag gillar det inte alls! Mår fortfarande illa utav bara helvete, har ont i halsen och så fryser jag som en naken anorektiker i Sibirien. 
Lidande och möjligtvis ond, bråd död till den personen som smittat mig.
***
Jag var till skolan och gjorde tre prov idag, trots att jag mår som jag gör. (Jag lyckades även pallra iväg mig på bio, wihoo) Cudos till mig.
Svenskaprov med ämnet "Språkhistoria" Ett poäng ifrån full pott. Ett MVG i kanten alltså.
Två nationella prov i Engelska B, och det gick ju allt annat än bra. Tyvärr. Jag fattar inte varför engelskaproven måste vara så jävla invecklade och så jävla tråkiga att man bara vill spy på dom. Jag tycker själv att jag är duktig på engelska. Jag tittar på film med engelsk text, eller ingen text alls, jag skriver på engelska varenda dag, jag pratar engelska varenda dag, jag läser böcker på engelska, jag skriver saker på engelska, men ändå! så går det ALLTID så sjukt dåligt på de nationella proven. Jag förstår verkligen inte, det är som att min hjärna låser sig, som att den vägrar att fatta. Värst är dock hörförståelseproven! >< *ryser* Hur fan är det meningen att man ska kunna hinna lyssna och SAMTIDIGT anteckna vad det är som sägs för att sedan kunna skriva ner svaren på frågorna? Och hur ska man egentligen hinna svara på alla frågor på 20 sekunder?   
Vad är vitsen med nationella prov? Säg mig det... Vad är vitsen?

Cha ching!

Årets första julklapp är köpt! Och jag har cirka 400 kronor kvar av mitt studiebidrag, med minst 7 andra personer att köpa till. Minst alltså. Det känns ju jättekul. Verkligen. 
Jag hoppas verkligen att jag kan få lite sponsring snart. Annars vet jag inte hur det kommer gå.
Jag har iaf fått ett jobb att göra fram till jul! Det är lite bekanta till familjen som i somras fick nys på att jag var duktig på att baka kakor och sånt, så denna jul är det flera personer som vill ha kakor igen.
Och självklart betalar dom. 
Göra någonting som jag tycker är kul, och få betalt för det, och extra pengar till La France? Jo, jag tackar ja! :D


Fyfan.

Fyfan vad jag är trött på dig.


Fyfan vad jag mår illa, och fyfan vad ont i halsen jag har.


Fyfan vad jag är stressad.


Fyfan vad jag är trött på vädret.


And don't even get me started on eveything else. Fyfaan. 



Det är 21 dagar kvar till jul.
Skriv nedan vad ni önskar er. Tack.

Dagens upptäckt... och Fredrik är väldans nyfiken.

Jag har gjort en upptäckt. Jag gjorde denna upptäckt vid dagens lunch, då jag som vanligt var omringad av massvis med personer som åt samma sak. Idag var det pasta med köttfärssås till lunch. Och vad är nu min upptäckt?
Jo, att se personer som äter pasta är definitivt inte en smickrande syn för ögat. Det ser ut som maskar som hänger ut från munnen, och alla gapar så fruktansvärt stort när de ska lasta in maten. Påminner ungefär om grävskopor. Och det märks mest när man äter just, spaghetti. Inte fint! Jag sa till Nina "Ät inte pasta om du ska på en first date någon gång" ... Hon tyckte mitt råd lät väldigt bra och tyckte att resten av matsalen skulle tänka på samma sak. 

Min andra upptäckt för dagen är att Fredrik är väldigt nyfiken av sig.
Jag var in på Gina Tricot och köpte tre par trosor under lunchrasten, och fick med med mig en tjusig, vit påse. Efter mitt inköp var klart gick vi tillbaka till skolan för att ha engelska. 
Fredrik måste ha haft överskottsengeri utav bara tusan idag, för han var överallt samtidigt. Åtminstone så hörde man honom över hela klassrummet. 
Vid ett tillfälle smög han upp bakom mig, jag såg min påse börja flytta på sig och så hörde jag honom säga "Vad är det här då?"
Jag fick panik! Jag slet åt mig påsen och slängde iväg den. Han verkade inte bry sig så hårt efter det. 
Men vad ska man säga? Jag vill iaf inte visa upp mina underkläder för en kille i klassen, lol!

Skolarbete. Det är det jag borde ägna mig åt, men jag är så otroligt trött. Jag tror det är stressen. 
Kroppsligt symptom på negativ stress "Morgontrötthet. Även fast du sovit ut hela natten så kan du ändå inte ta dig upp på morgonen"
Är det värre stress om man är trött hela dagen?




RSS 2.0