"Jag vaknade upp i Bräcke, med fyra fruntimmer!"

Kjell Junior Brolle Wallmark. Norrlänningen från Inbyn utanför Boden. Oh I love you. Jag är helt såld. Han sjunger extremt bra på skiva, och han låter inte ett dugg sämre live. Det insåg jag idag. Det var så himla coolt att se honom på riktigt, att få veta att han verkligen finns.
Jag har ju gillat honom ända sedan hans "playing with fire"-era... men Jesus vilken röst han har!
Hursomhelst, jag fick en bra plats (trodde jag ^^;;) och stod i den stekande solen och njöt väldigt förväntansfullt och när klockan äntligen slog 14.00 klev han upp på scenen. Världsvant förstås. Alla busvisslade och applåderade och han gick bara rakt fram och tog upp gitarren. Log. Log. LOG gjorde han! "Hej Östersund!"
Åh, jag dog i den sekunden. Han är ju så j-vla snygg! *-*
Jag smög mig längre fram i folkmasan för att kunna ta kort på honom, (insåg att från min plats så blev inte bilderna nå' bra, men sen fastnade jag där mitt framför scenen, cirka en meter ifrån honom, med en massa andra tjejer som skrek.
Det var underbart. Och magiskt. Och jag är drygt hundra bilder rikare.
Han är makalös.

Att sedan stå i signerings-kö i en halvtimme efter spelningen är ingeting jag vill göra om igen, i alla fall inte i 30 graders värme.
Men att krama honom igen skulle jag inte tacka nej till... Fast nu låter jag kanske som ett äckligt pervo, sorry Brolle. Det är för att han är Brolle... och Norrlänning... såklart. :D

Brolle*
*
Michael, jag saknar dig fortfarande. Jag kan inte sluta tänka på att du faktiskt inte finns längre. It hurts.

You rock my world, you know you did.

I'm lost for words.  Chocken har lagt sig en bit men det är nu tårarna kommer istället.
Varför blev det just han som fick dö så tidigt? Räckte det inte med att han hela sitt liv fått stå ut med anklagelser, skulder, rättegångar och operationer som gick allt annat än bra?

Jag sitter här i min datorstol och läser runt lite nu för att se vad vanligt folk tyckte om honom... Och jag blir bara besviken på människor.
"Cool! I don't mean the upload, I mean the child-molesting little faggot's demise" är ett exempel jag fann på piratebay.
HÅLL KÄFTEN LIKSOM!!! Han kommer alltid att vara mer känd och älskad än vad du någonsin kommer bli, lillplutt. Avundsjuka, någonsin hört talas om det, hm?

Jag blir så jävla ledsen att folk överhuvudtaget kan öppna käften för att säga så hemska saker om en person de aldrig träffat. De har skapat en bild av honom med hjälp av medias hemska skriverier. Det är media som är idioterna. Media och de människor som uppenbart gillar att tracka andra människor. Har ni inget liv? Jag är upprörd. Fruktansvärt upprörd.

"Det tog inte länge innan Michael Jacksons album åter klev upp på albumlistan. Endast några timmar efter nyheten om Jacksons död steg albumet Thriller till nummer ett på internetbutiken Amazons albumlista. Thriller kom ursprungligen ut år 1982." Står det på en nyhetssida idag. 11620 seedare har ett av hans album på piratebay.org. 14 205 898 människor har sett ett live-klipp av dangerous på Youtube.com. Mer än 7 miljoner har sett videon Thriller. Är inte det fantastiskt?
Jag hoppas att folk kommer släppa alla sina negativa tankar om M.J efter det här, och bara se det positiva han gjorde.

Att folk kallade honom excentrisk och konstig, (är det inte lite trendigt att vara excentrisk anyway?)... som lekte med leksaker vid 40 års ålder tycker inte jag är speciellt konstigt. Han hade ingen barndom, för hans pappa tog den ifrån honom. Och nu har döden tagit honom ifrån mig. Som jag sa, en bit av min barndon har försvunnit. Det är inte rättvist!

Whisper three words and I'll come runnin''
And girl you know that I'll be there
I'll be there.

Jag önskar det vore sant. Jag önskar jag kunde säga "I miss you" och så skulle du komma tillbaka.

Ett tips: Lyssna på Childhood. Det slog mig just att den texten beskriver hela hans liv.  http://lirama.net/song/11107
Before you judge me, try hard to love me.
Look into your heart then ask, have you seen my childhood?

Jag behöver inte ens anstränga mig hårt för att älska dig Michael, för det gör jag redan.
Saknad och älskad, det är vad du kommer förbli.


Får jag någonsin barn ska jag låta dom växa upp till din musik. Det är det minsta jag kan göra.

In this place you'll feel there's no hurt or sorrow~

http://www.dn.se/nyheter/varlden/michael-jackson-dod-1.898930

Den 25 juni 2009 är en dag som vi alla kommer att minnas. Igår natt klockan 02.48 fick jag ett sms som löd " Du maria.. Michael Jackson är död :'(".. Jag trodde det var ett elakt skämt. Men... Inte.
Min största barndomsidol finns inte längre med oss. Jag, och många miljoner andra människor sörjer idag Michael "The King of pop" Jacksons tragiska bortgång.
Nyheten har tagit hårt på mig.. Jag har växt upp med hans musik förfan, lyssnat på honom så länge jag kan minnas, har upplevt så fruktansvärt mycket till hans musik.
Liksom många andra har jag också stått framför spegeln och övat på moonwalk till tonerna av Bad, jag har också suttit framför tv:n och blivit vettskrämd när Michael förvandlats till en varulv i Thriller. Han har påverkat alla människor oavsett om dom ville det eller inte! Alla vet vem Michael Jackson är!
Jag har ju upplevt samma saker som alla andra, hört samma låtar som alla andra, sugit åt mig alla hemska ryktena om honom, men ändå så blev jag så grymt chockad.  När jag läste på text tv klockan sex imorse föll tårarna. Jag ville skrika "Men han är ju odödlig, han kan inte dö! En legend dör inte!"
Att han inte finns kvar är för mig ett mysterium. Jag kan inte fatta det. Jag vill inte fatta det. Det kommer inte sjunka in.
Det känns som att det är någonting som fattas, som att någon har tagit en bit av mitt liv och kastat bort det.
Det finns inga mer ord nu. Bara en oändlig saknad.

Kan vi inte alla idag bara glömma "Wacko Jacko"-stämpeln vi satte på honom och istället minnas vilken fantastisk människa han var?
Han är den enda artisten någonsin som har skänkt så mycket pengar till välgörenhet som han gjort. Bara det är värt att nämnas. Hedra honom idag. Har du något elakt att säga.. Håll käften.

Michael "The king of pop" Jackson R.I.P. <3
Du lämnade en hel värld berörd. Sov gott.Det finns verkligen inga klipp på youtube med bra kvalitet :( ..

Mums mums... Smöret från Lund....

Hej Kaisa! (HAHA, fortfarande roligt!!! XD)Jag trodde inte att solen tog så jävla mycket här i Östersund. Men det gjorde den. Jag ser numera ut som en kräfta som blivit kokt liite för länge. Ont gör det. Och röd är jag.
Det är nästan så att jag vill vara hemma imorgon, jag vill inte att det ska bli ännu värre, för hur fan kommer jag se ut i Stockholm då egentligen?
Usch, vill inte ens tänka på det. O__O
Ja just det, den 8 juli åker jag och Kaisa till Stockholm för att gå på Gröna Lund och åka karuseller tills vi spyr. Det är den enda resan som är planerad i sommar, för några mer pengar finns det inte. Vi får ha kul på hemmaplan istället.

Sommarjobbet då?
Jag ska vara ärlig. Det är ett slitjobb. Ett riktigt barnarbete. Det tycker till och med arbetsledarna själva så vi brukar få gå 45 minuter tidigare X'D
Jag kan dock säga att jag drömmer om... gräs.
Det är sant! Blundar jag ser jag maskrosor.
Det är inte kul när jag försöker dagdrömma om... saker på fika-rasterna.
Men på måndag är det slut! Visserligen ska jag extraknäcka då med diverse saker.. men ändå! Inga mer 05.30 morgonar.
Jag ska slappa järnet i Stockholm. Börjar be redan nu att vädret ska bli bra. Be med mig?

Måns Zelmerlöw gott folk. Här är en man. Jag kände mig bara tvungen att få säga det.Ska sticka nu. Peace!

Att träna (s)kratt-muskeln är inte det lättaste..

Ungefär 50 maskar, 30 spindlar, tre tusenfotingar, fem skalbaggar och tio ton ogräs senare så är första veckan av sommarjobbet klart. Working 9 to 5, for my way to make a liviiiiing~ fast där ljög jag. Jag jobbar från sju till fyra. Det är slitsamt som satan, och jag var tvungen att klippa av mig mina naglar som det typ tog 100 år att skaffa. Det sög.
Men det finns också en del positiva saker med jobbet. Jag får vara ute mycket och samtidigt träna musklerna xD

Nu har jag en långhelg att se framemot! Midsommarafton imorgon, och då är det jag som står för middagen hemma.
Johnny Depp is Crybaby. Ett måste att se! Även om jag nyss tog reda på att det faktiskt inte är han som sjunger i filmen.
Det trodde jag.. så lite besviken blev jag allt. Fatta hur hett det skulle ha varit liksom! O__O

Ah hyo hyo hyo hyo hyo!

Har det regnat i 40 dagar och 40 nätter än? -____-
Jag är så jävla trött på det här vädret. Och imorgon börjar mitt sommarjobb... Yippie.

Ett ljus i tillvaron! Det här är ett måste-se klipp! Seriöst alltså! XD


Oh holy cow!

Holy holy cow. Det här är bra nyheter.

Johnny Depp som vampyr i en Tim Burton-film!!!! En remake på den gamla 60-tals-dagtidsvampyrsåpan Dark Shadows väntas komma 2011. Om två år kan vi alltså gå och se Johnny Depp som vampyr i en Tim Burton-film - som, rentav, vampyren Barnabas Collins,"a self-loathing, yet sympathetic, 175-year-old vampire, who is in search of fresh blood and his lost love" 

Mums med en massa choklad på!

Och för det tredje... Tvjuvlyssnat.se ÄR verkligen jävla roligt ibland.

Spårvagn 8, Göteborg

Ett gäng tjejer ~17 sitter och diskuterar olika ordspråk och deras betydelse.
Tjej 1: Men vad betyder det att kasta sten i glashus?
Tjej 2 (seriöst): Det är när man ser ett bråk på gatan och vet att man kommer att få asmycket med stryk.


9 juni. Alla vet vad det är för dag va?
Johnny Depp fyller 46 år idag! Och ändå ser han inte ut att vara en dag över 30.
Det är vad jag kallar pure awesomeness. Punkt.Åh åh åh vad jag älskar dig dig dig dig.


Tjuvlyssnat.se är jävla roligt ibland #2.

Mälarhöjdens Tobak, Stockholm

Två tjejer ~15 står och pratar entusiastiskt.
Tjej 1: Oh my god, har du sett de nya bilderna på Robert Pattinson? Han har ingen tröja!
Båda tjejerna gör ett fan-tjut.
Tjej 2: Jaa! Helt underbara! Och det verkar som om han vart på gymmet lite också, shit vilka magmuskler, sexpack. Det hade han inte förut.
Tjej 1: Nä, verkligen inte. Oooh, han är så het! Typ snyggaste snyggingen av dem alla!
Tjejerna skrattar. Det blir tyst ett litet tag.
Tjej 2 (fundersamt): Du... har du läst den där tjuvlyssningen på Tjuvlyssnat, med den där killen som säger att hela mänskligheten kommer dö ut för att vi tjejer kommer vägra ha sex med någon som inte är Robert Pattinson?
Tjej 1: Aaah.
Tjej 2: Alltså... jag tror fan det stämmer.


Tjuvlyssnat.se är jävla roligt ibland

Café i Kungsträdgården, Stockholm

Två tjejer ~16 sitter på ett café och diskuterar ena tjejens Japanresa.
Tjej 1: Det var jättejobbigt med tidsskillnaderna. VI åkte klockan ett ifrån Arlanda, flög i tolv timmar och kom hem typ två på dagen där, fick inte sova på två dygn!
Tjej 2: Jaha, det var jetlag!
Tjej 1: Eh... nej. Det var SAS.


Rikemansgetto

Satte mig ner vid datorn vid tre idag. Började med psykologin, och det slog mig.. Jag kommer aldrig bli klar. Har suttit i fyra timmar nu och jag har inte en klarat av hälften. Jag måste ta en paus nu för jag fattar ingenting vad jag skriver.
Hjälp någon? Snälla pretty please?Twilight, New moon trailer. I'm fucking excited!!! Även fast det är så B som det kan bli... But who cares?

Kan det inte bara sluta regna någon jävla gång?

Om sju skoldagar är det återigen dags för sommarlov för moi. Mitt sista riktiga sommarlov. Det känns sorgligt ärligt talat, men den här gången tänker jag banne mig ta vara på det så mycket som jag kan och bara njuuuuuuta njuuuuta njuuuuuuuuuuuuuuuuuta.
 
Jag märkte att det finns jordgubbar på kvantum! :) Jag kommer nog leva på det i sommar. Och solsken... om det blir något det vill säga. Jag tänker hoppas på det, när det är det sista sommarlovet. *dramatisk musik*

- Gud finns och Jesus dog, men om det blir nåt det vet vi inte.
                                                                                                   - Olle

RSS 2.0