Har alla blivit galna?

För ett tag sedan läste jag en ganska konstig nyhet via en utländsk nyhetssida. Det stod att forskarna har upptäckt att människor kan drabbas av psykiska sjukdomar, som ADHD och depression, om man sitter ofta framför datorn och använder internet. Folk kan alltså bli riktigt sjuka av internetanvändande.

... Alltså vad i hela helvete?


I said HEY! What's going on?

Så jävla roligt.

Att inte komma på nån rubrik.

Jag är så jävla snygg. Eat that. Ellerrr?


Igår var Kaisa och Fredrik hos mig och tittade på Zombiefilm. 28 dagar senare, och 28 veckor senare. Det var kult. Det var så kult att jag hade svårt att sova efteråt. Men allt som allt så var det lätt värt det. 
Jag har aldrig sett mig som ett fan av Zombiefilmer. Förut har jag alltid snäst åt dom som frågat om vi ska titta på en sån, eller gnällt arslet av mig för att dom ska ändra uppfattning.  Det är sant, jag var otroligt kräsen med vad jag såg för filmer förut. Dom fick inte vara för långa, se tråkiga ut på framsidan, vara för gamla, ha dåliga skådespelare, och genren var väldigt viktig. Jag var verkligen ett pain in the ass att ha att göra med.
Men nu? - Well låt oss säga att jag har mognat lite. Om man nu kan mogna när det gäller film...

...

Och helt ärligt; jag hatar blogg.se.

Nuff' said.

I'm a girlfriend, and that's what girlfriends do. Biatch.

Nästa lördag har jag och min karl Freddelito varit tillsammans i prick ett halvår. 6 månader. 182,5 (lol) dagar. 4368 timmar.
Att det redan har gått så lång tid är fan svårt att fatta. Och trots att det har gått ett halvår så är jag fortfarande lika nykär som jag var efter första veckan. 
Därför tänkte jag göra en grej till honom som en liten uppskattning på att han finns för mig. Hos mig. Med mig.  
Under två dagar har jag knåpat ihop en lista över grejer jag älskar hos honom, och den listan ska han få av mig på lördag.
Jag är mest nyfiken på hans reaktion, hihi :)

 

Nu kommer mina scrapbook-grejer till användning, finally.


But I'm a creep, I'm a weirdo.

Jag har jobbat 12 timmar den här helgen sammanlagt. 
12 timmar låter kanske inte mycket i era öron, men 12 timmar i ett kök är mycket. Speciellt när man hör barnskrik vart man än befinner sig, och speciellt när alla gäster bestämmer sig för att äta samtidigt. DÅ är det mycket, för både kropp och sinne.
Jag brukar känna mig som en zombie på kvällarna när jag kommer hem. Gäspar var femte minut och fötterna pulserar av värk.
Men vet ni vad? Jag trivs ändå på mitt jobb. Vissa dagar lite mindre än andra, men det är bara helt normalt. Det är helt klart ett godkänt jobb, och dessutom får jag cash för det.
En grej jag däremot inte gillar lika mycket är att mina händer brukar få en ganska suspekt lukt av lök, pannkakor, köttbullar och kyckling när jag kommit hem. Detta trots att jag tvättar och spritar händerna var femte minut under pågående arbetsdag...  Oo
***
- Jag nämnde i det senaste inlägget att jag vill ha en tatuering. Och gärna samma tatuering som Sam och Dean i Supernatural. *Geekstämpel*
Jag vill inte ha min på bröstet dock (tänk dig den om 40 år.... jeez), utan jag kom på ett annat, kanske bättre ställe.
Jag tror att jag vill göra en mini-version av den på min höft. Cute, ne? :3 
Lagomt diskret, men den finns ändå där. I like it!
Låter det som en bra idé?

Fyrsiffrigt lönebesked. I like.

Fick min lönecheck idag! Jag känner mig stolt över mig själv som faktiskt tjänat ihop pengarna helt själv. 
Och det blir jobb till helgen. Vilket innebär = Ännu mera cash. Turen kanske vänder nu.Kvällen ska därför avnjutas framför Supernatural med min alldeles egna Freddieman och en jävla massa godis. Bara för att vi är så awesome.Är fortfarande ganska sugen på den tattisen va va va.

Back in blaack! *häftigt gitarr riff*

Minna-san I'm back!!! ^_^ ... Or am I? >:)
Jag ser både för och nackdelar med att blogga. Vilka röstar för att jag ska fortsätta? :A

Kan annars tillägga att min rygg och nacke har varit med om bättre dagar. Nuförtiden kan jag inte ens sträcka ut min nacke utan att det knäpper och har sig, och spänner som tusan ända ner i ryggen på mig. Ungefär som att jag kommer krympa ihop och bli en meter lång snart. Typ som att mina muskler bara: "Sluuuurp!" *drar ihop sig*
Nje all datorsittning i obekväma ställningar kanske ska bytas ut mot dagliga promenader och stretching. Låter ju liksom lite hälsosammare och mer "jag-är-chic-för-jag-tränar-HA!"
... Ähmen allvarligt. Jag har inte jobbat på två veckor. Tristessen tar överhand. Min hjärna är gröt och jag har tappat min skrivförmåga. Sort of.
Sen att alla har börjat skolan, men att jag ska inte dit igen känns bara märkligt. Och jag tycker att alla måste anteckna detta. Så intressesmurfen har något att göra han med.

RSS 2.0