...

Spelar man bandy på idrotten så händer detta. Aj.

Humor?

Jag är trött. Det är nog därför jag skrattar så mycket.

Den här helgen har varit ytterst märklig...

Åh du ljuva helg är snart slut. Jag lider i tystnad.

Idag är det första advent! Jag kan inte fatta det riktigt, men som jag har längtat efter den! Ikväll ska familjen äta nybakta lussekatter och pepparkakor och dricka glögg med mandlar och russin. (Satan vad många "och" det blev.)
Vi har en jättefin adventsljusstake och jag kan knappt vänta på att få tända det första ljuset. 
Jul, jul strålande jul.

Låt mig nu komma till rubriken. Igår kväll satt jag, Simon och Kaisa framför TV:n med diverse tilltugg. 
Det var ingenting intressant på TV, så vi satt och zappade mellan kanalerna. Vad var spännande nog att fånga vårt intresse till sist?
På MTV var det igår Spongebob Squarepants marathon! (Ja ni läste rätt....) 24 timmar med Svampbob, eftersom han firade 10 år.
Hur orkar man en sån kväll? Jag erkänner, det var roligt i början, och vissa sekvenser i vissa avsnitt, men efter att ta tittat i några timmar så började jag känna mig mycket märklig i huvudet.
Näe, Svampbob är roligt en stund.   

Svinis... och helgen.

Jag kan knappt lyfta min arm idag utan att det gör ont. Det är konstigt, igår var det nästan ingenting, och idag klarar jag knappt av att sätta på mig jackan. Det bränner och ilar i den konstant och folk har försökt peta på den hela dagen.
"Rör du min arm så slår jag ihjäl dig!"

Nu är det fredag. Som jag har längtat! Jag ska kolla på Johan Falk, dricka glögg, baka lussekatter och förhoppningsvis träffa Kaisa också... om hon vill det.
På första advent, som är på söndag så ska jag träffa Simon, as usual. Det blir fullt upp med andra ord!

Idag kom Micke hem! :D Som jag längtat etfer bror min.
Grattis på 22-års dagen! <3


Aow

Sista inlägget för idag. Nu, sju timmar efter sprutan börjar min arm värka utav bara helvete. Jag hoppas jag kan sova inatt.
Gonatt alla.

And I jizzed in my pants!Jag är trött. Det här är roligt.

As the two friends wandered through the snow on their way home Piglet grinned to himself, thinking how lucky he was to have a best friend like Pooh. Pooh thought to himself "If the pig sneezes he's fucking dead."

Jag har varit livrädd för svininfluensan i flera veckor. Så fort att någon har nyst eller hostat på bussen eller på stan så har jag trott att bakterierna börjat färdas ut i luften och är på väg mot mig. Jag kan knappt köpa saker som inte har papper runt sig för att jag är rädd att viruset ligger på grejerna och väntar på mig. Det är väldigt jobbigt med frukt tex. Just nu är jag därför extra noga med att bara äta bananer för att inga bakterier kan komma in i skalet. Jag spritar händerna flera gånger om dagen och är extremt noga med att inte gå för nära folk som snörvlar eller har varit förkylda.

Jag har också varit livrädd för vaccinet, trott att jag skulle ramla ihop och bli helt förlamad, få influensan och bli dödssjuk och tvingas få vård på sjukhuset.
Alla skriverier om att folk har dött av vaccinet har gjort mig helt nojjig.
Jag tog dock sprutan idag. Gymnasieelever fick företräde i kön så det tog inte ens fem minuter att komma fram. Men! Var det där verkligen någonting att oroa sig för? Jag tog den för tre timmar sen och jag har inte ens ont i armen. Hmm, ja "biverkningarna drabbar somliga människor" Jag kan inte vara en av de somliga jag då.

*Edit sisådär en timme efter* Nu börjar det göra lite ont i armen, men det känns inte mer som ett blåmärke eller lindgrigare träningsvärk.

"Jomen titta på bilen nu, titta på bilen hela tiden" ... "AAAAAH!!!"

Idag har jag haft den mysigaste lektionen någonsin! (att det gick skit på skridskoåkningen tänker jag inte ta upp nu, och inte heller att en tjej knuffade in mig i målburen med tinningen före...)
Nej, BF2 och SP3 är ute på praktik denna vecka och nästa vecka, så drama-gruppen har plötsligt blivit väldigt liten. Vi var 6 stycken idag + vår helsköna lärare.
Vi började lektionen som vanligt med att göra olika övningar med kroppen, bland annat att stå mitt emot varandra och följa varandras rörelser utan att säga någonting. Det var ganska lustigt i början  men sen blev vi så koncentrerade på att göra våra rörelser att hela världen stannade upp ett tag.
Men sen bestämde sig läraren att vi skulle sätta oss i soffrummet och diskutera nästa uppgift.
Vi tände ljus, åt frukt, pratade om allt möjligt, drack te och hade det så mysigt! Uppgiften blev inte gjord utan vi var så försjunkna i ämnena vi pratade om att vi glömde bort vad det var vi skulle göra.
Vi pratade om spöken, om myter, om religioner och om andra små väsentliga ting. Och så satt vi i mer än två timmar.
Alex skrämde livet ur Renaz och Elna med en sånhär pop-up-film, och det var ungefär dagens roligaste händelse! x'D

Jag älskar mina drama-lektioner. ♥


Mörker dagarna igenom.

November = tråkig, mörk och hemsk. Det blir mörkt så fruktansvärt fort här om dagarna och det är inget kul alls. Jag vaknar när det är kolsvart ute, min hjärna tror ju att klockan är tre på natten fortfarande. De få timmar som det faktiskt är dagsljus sitter jag inne i skolan och gör mitt arbete. När jag går hem från skolan har det blivit mörkt igen.
Det går väl an när det är snö ute, men inte ens det har vi fått ännu.
(Jag är glad om jag slipper snön dock, ärligt talat, men kom igen... det är snart december, vart är den?)

Jag är trött. Hela tiden. Och det är novembers fel. *muttrar dumma ord om november*


Euh, jag vill se How I met your mother. Människorna på skolan pratar om serien hela tiden. Och jag gillar ju Neil Patrick Harris. Är det värt att se på?

Jag kände att det här var det mest intressanta inlägget jag skrivit på länge.
Snart kommer min bror hem. Det ska bli kul.

Söt som sjutton!

Jag kan inte förstå hur Taylor "Jacob Black" Lautner kan vara född samma år som mig. Det existerar inte i min värld. Grabben kan inte vara 17 år.
Han är drygt en månad yngre än mig. Och det är såhär man ska kunna grunda det på?... Nej det existerar inte somsagt. Det bara kan inte gå.

"You're sort of beautiful" - "How hard did you hit your head?"

Jag hade tur igår. Med bion alltså. Jag brukar alltid hamna bredvid freaks eller hamna på den föreställningen där folk pratar och skrattar som mest - men här visade vi varandra hänsyn. Jag blev väldigt förvånad. Är det för att vi fans är väldigt passionerade över detta twilight-fenomen?

Och bion då? Klådde sin föregående film gjorde den med hästlängder! Jag gick in i salen utan några större förväntningar alls (tänkte att den förmodligen var lika kass som ettan), men jag satt där med ögonen klistrade mot skärmen i två timmar och gick ut från salen med världens lyckorus i kroppen! Den var underbar. Jag levde mig in i den totalt. Jag kände Bellas smärta när Edward lämnade henne. Jacobs frustration. Skådespelarna behöver fortfarande slipa på sina talanger lite, men eftersom filmen i sig var så bra så tänker jag inte klaga på det något mer.
Jacob Black. Edward Cullen. My oh my.
*Ryser av välbehag*

Jag vill se den igen. Buhu ;__;
Nu kommer jag bli helt besatt igen, precis som när jag läste första boken.


Djupa filosofier

Om tre timmar ska jag vara på biografen. Jag måste börja göra mig i ordning nu.
Jag hoppas jag slipper det extremt pinsamma som hände förra filmen. Alla tjejer i salongen skrek så fort Edward visade sig i bild. 
Herregud säger jag.

Men jag har som vanligt ALLTID otur när jag går på bio, så jag satsar 100 spänn på att jag kommer få otur även den här gången.

I'm back. Or am I?

Jag känner att jag varit dålig på att uppdatera. Det finns många anledningar till min absenceness (bland annat att jag börjat tappa bort svenskan ganska rejält och det där är förmodligen inte ens ett riktigt engelskt ord), skolarbetet kom ikapp mig och jag bestämde mig även för att bara ta en paus från att sitta och häcka vid datorn.
Jag har fördrivit tiden med läxläsande och filmtittande. Det har varit grymt underbart att komma hem efter en lång skoldag och bara slänga mig ner i sängen under en varm filt och äta choklad och sluka filmer.

Jag har äntligen börjat se Johan Falk filmerna efter en tids tjat och tips om att dom är så bra.
Och vet ni vad? Jag brukar inte gilla svensk film - men Johan Falk överträffade sig själv. Det kliar i fingrarna på mig! Jag bara måste veta vad som händer med LISA! Men jag måste spara på filmerna så att dom inte tar slut för fort. Det är svårt att låta bli.

Dagens händelse!
Vi fick besök på vår engelsk-lektion utav en riktig Australiensare! Angus was his name and I loved him! >< Gode gud. Australiensare har verkligen en perfekt engelsk accent! Jag blev helt tagen. Förutom att han pratade helt underbart så var han dessutom galet rolig. Jag skrattade så jag fick ont i magen.
Han pratade mycket om livet i Australien, om familjens fårfarm, farliga djur, skolan, sport, and the list goes on.
Jag lämnade lektionssalen med ett leende på läpparna.

Jag känner att jag måste sova nu.
Imorgon ska jag och Kaisa gå och se New Moon. Let's see om denna regissör klådde ettan. Vilket inte kan vara så svårt alls.  

Parkour + Maria = Woooow *-*This is just... beautiful.

Woot wooot woooot!

:@ .... Kommentera... kommentera...

Jag älskar att vara ledig! Vår skola var så undebar och bestämde sig för att ha uppföljningsdag idag. Det innebär - Maria är hemma från skolan och slappar. Det är dock en massa saker jag borde ha hunnit med, men mina timmar av vakenhet har verkligen gått åt till slappande. Om man inte räknar med den timmen jag åkte ner på stan för att köpa födelsedagspresent till mamma. Jag köpte parfym, olja man häller i vatten, som man sen eldar, grattiskort och en bukett blommor. Ska man uppvaktas så ska man. ^^
När jag kom igen frös jag sönder så då drack jag två koppar te med honung och satt vid tv:n och kollade på musikvideor. Det blev ganska tråkigt efter ett tag. Att vara uttråkad är inte lika kul som att vara ledig.

Och jag känner att det här är det mest intressanta inlägget jag skrivit på länge. Woopdidoo!

Massive failure. Fucking idiot.

Je suis une idiote. Jubelidiot.
Jag hade matteprov idag, och jag failade rejält. Jag tror nästan man kan se ingraveringen i pannan på mig, som lyser illande röd, likt en blossande finne. "IDIOT" står det skrivet. 
a2 + b2 = c2 ... jag tycker att det är så kul och lättfattat jag bara måste lägga upp den här videon.Jag förstår verkligen inte hur matte kan vara enkelt för vissa, att dem bara löser problemem som en dans på rosor. Jag kliver bara på taggar hela tiden. Jag pluggade i tre dagar innan provet på kapitlet "Geometri" och ändå blev det mannagrynsgröt i hjärnan på mig när jag väl satt där och skulle skriva prov. Siffrorna flöt ihop i huvudet på mig och jag fick panik. Grötgrötgröt. Jävla rispudding. Jag fick IG. Det vet jag redan nu. YES! ... -___-

***
Jag har ikväll officiellt haft min redovisning från Frankrike-resan på skolan. Rektor-Ingrid var där. Alla föräldrar var där, och vi, the Swedes too of course!
Jag, Christina och Maria skulle berätta om skolan; så vi stod där framme och babblade på om hur skolan var i Frankrike, visade bilder från skolgården, på den berömda muren där alla rökte, på fransmännen, på maten och sådant.
Sedan skulle grabbarna som var där berätta om hur det var att bo i familj, och om våra utflykter till Mont Saint Michel, Acro-branche, Le memorial och Gold beach. Tjejerna som skulle redovisa om Paris dök aldrig upp, så det blev min och Christinas lott eftersom vi var dom enda där med bilder.
Det bjöds på färska croissanter och kaffe/saft/te. Croissanter med nutella. Ååååh, jag åt fyra stycken. Det var extremt gott! ... Men extremt illamåendeframkallande. Croissanterna här hemma är inte likadana som dom i Frankrike. *sob* Men jag åt och tänkte på vår vistelse. Mös litegrann. 

Imorgon fyller min mamma år, och jag är ledig. Sovmorgon. <3

Latest update!

Spännande nyheter! Boris Banan har släppt en ny singel! "Under soffkudden vill jag bo"
Han är min nya idol.

Driver picks the music, shotgun shuts his cakehole

Jag skriver en recension om Supernatural. Jag har fått hjärnsläpp.
Vad ska jag skriva?:

Jadå jadå jadå jadå. Godnatt.

Om jag inte kan vara den mest aktiva bloggaren i Sverige så kan jag väl åtminstone få vara den mest oaktiva och den som skriver mest ointressanta saker?

Jag känner att jag verkligen inte har någon koll på min blogg överhuvudtaget... kanske för att det inte händer något intressant att skriva om!!! ><
Jag hade matte idag. Jag hade idrott idag och min idrottlärare tog mig på baken (fult ord, men det andra är värre) av misstag.
Jag provade ut min studentmössa idag och jag kom fram till att jag absolut inte behöver den mest exklusiva mössan av dom alla. Den med kalvskinn och kreditkortsficka inuti mössan. För vem skulle betala det? Kungen?
Nej jag tänker köra på den som kommer efter "brilliant" ... den var fin nog den.
Det är synd att BF hade den fulaste programfärgen. Vinrött... Yäck! Jag ville att min studentmössa skulle se lite flashig ut. Då kan det dra uppmärksamheten till hur ful den egentligen är.
Studentmössor är verkligen inte fina, och jag tycker att det är så fult när folk börjar använda sina mössor en hel månad innan.
Ursäkta, men ni ser verkligen inte kloka ut. Visst att du ska ta studenten, men måste man visa det och se ut som en idiot en hel månad i förväg? ;)

Godnatt.

We're sorry. We have encountered a problem and needs to shoot ourselves in the head, because we SUCK. Big time.

Jag är utan msn. Jag kommer vara utan msn i tre veckor till. Jag HATAR datorer ibland.
E-buddy suger. Facebooks chatt-funktion suger ännu mer!
Nu sitter jag här och får använda mig av Ebuddy.com.
Jag hade aldrig insett hur beroende jag var att kunna ha msn. Då har det gått långt.

Jag fick rådet att skaffa Skype. Jag vet inte vad Skype är, eller snarare jag vet inte hur man fixar det, eller var eller varför. Jag fick också rådet att skaffa Miranda. Jag vet inte vad Miranda är.

Är jag dum, eller spelar jag bara?
Je ne sais pas.
... Du ÄR dum.
Tack.

Lycka. Kärlek. Besatthet.

Jag spenderade fyra timmar av mitt liv igår för att titta på NewS - Winter Party Diamond!!! <3
Det var fyra timmar av ren lycka det!
Kaisa och Maria tillsammans med Johnny's Entertainment för kvällen, det kan inte bli bättre.
Jag älskar NewS. Älskar NewS så jävla mycket.

På min bilddagbok finns en riktig review från kvällen. Kan ses här . Mitt användarnamn är fortfarande dontcallmeboo och gästlösenordet är baguette.

Citerar: "Ryo-baby's Ordinary var ... *insert dying sounds here* !!! (Hans heshet gjorde allting så jävla mer sexigt.... gaaah)"Jaha jaa.

Årets första snö verkar ha kommit.

Mdr. LOL!


...

Oj, här var det livat!

Imorgon fyller min bästa vän Kaisa 18 år. Jag är världens sämsta kompis och har inte skaffat hennes födelsedagspresent ännu.
Alla borde hata mig.


Det är dags att säga grattis... bitches. För idag är det en speciell dag.

Det är officiellt den 3 november i Japan just nu. Den 3 november i Japan innebär att min alldeles egna baby Ryo Nishikido blir 25 år!!!
Tre fantastiska år av fangirlande har gått förbi i en väldig fart och jag blir bara mer och mer upp över öronen förälskad i denna man för varje dag som går.
Jag låter väldigt ofta bli att tänka på honom och lyssna på hans musik nuförtiden dock, just för att mina känslor blir alldeles för stora och hotar att ta över mitt dagliga liv. Så just därför har jag skjutit tankarna om Ryo lite åt sidan ett tag, men det finns små tillfällen då dessa känslor blommar upp igen och då har de nästan blivit starkare än innan. 
Igår såg jag hans nya video Code, och då blossade allting upp igen. Allt det som jag försökt gömma undan ett tag för att få lugn och ro i livet bara... kom tillbaka. Jag kunde inte stoppa det. 
Jag tänkte på alla mina drömmar om framtida möten, alla hans dramor, alla mina bilder och hans fantastiska utstrålning och röst, som faktiskt är en av anledningarna till att jag föll för just honom.
Hans röst, hans gitarrspel, hans leende. Allt med honom.
En väldigt stor del av min tonårsperiod "flashed before my eyes", och jag log i mjugg. Kände pulsen rusa iväg i 180 km/h.
Ryo är den enda personen som någonsin har haft den effekten på mig. Och han är förmodligen den enda som någonsin kommer att ha den effekten på mig också.

Jag säger bara: Otanjoubi Omedetou Ryo. Happy birthday. Bon anniversaire. I love you so much.Jag har suttit i en halvtimme och försökt hitta den perfekta bilden, men jag lyckas inte, så nu nöjer jag med den här. Det sötaste leendet ever.


(Stena mig inte för att jag är en sån fjortis, men det är någonting speciellt med Johnny's Entertainment, folks.)


And I'm back in black!


Min rubrik är rolig för att jag är klädd endast i svart idag.
Förutom min röda palestinasjal.
Jag är helt seriös.
Jag har svarta jeans, svart långärmad tröja, svart t-shirt, svart kappa, svarta vantar, svarta glasögon, svarta skor.
Jag skulle må bra av en liten färgklick.
Kanske i form av ett par zebrarandiga jeans. *smirk*


Iaf så är jag tillbaka till verkligheten igen. A.K.A: Jag är tillbaka till skolan efter en alldeles för kort ledighet.
Varför kan inte loven åtminstone få vara två veckor långa? Som jullovet.
Jag tycker att vi förlänger de resterande få loven jag har kvar till två, eller kanske till och med tre veckor istället ;__;
Det skulle jag verkligen gilla.

RSS 2.0