Lördag - everything is great today.

Betnér är numera min gud. Jag skrattade så mycket ibland att tårarna började rinna. Real comedy. Han pratade nonstop i 90 minuter, men jag hade inte klagat om det hade fortsatt i 90 minuter till. God, I löööv him.
Det är lördag idag, allt verkar ha löst sig för min del, jag kommer få besök ikväll och NewS nya singel Sakura Girl är awesome!

Verkar som att det kommer bli en minnesvärd dag. 
I love NewS!!


Fredag - Hell yeah!

 

Komikerguden ikväll då! Sweet!


...

Jag tror att jag kommer sluta som den ensammaste människan på jorden.
Just sayin'

...

Blogg.se gör mig så jävla förbannad! Hur mycket jag än redigerar det jag skriver och gör spalter och luft emellan raderna så fuckar dom alltid upp det när inlägget publiceras.
Vadfan lider dom av?
Jag blir knäpp.

Tisdag - Mt Eden får bli dagens band.

Kamenashi Kazuya fyller 24 år idag, denna smällkalla och soliga tisdag. Jag bryr mig inte så mycket som jag trodde att jag skulle göra. Jag är mest bekymrad över vart alla jag känner har tagit vägen egentligen. Hela dagen har jag gått runt som i en slags fundersam bubbla och undrat vafan det är som har hänt med allt och alla.
***
Hur som haver, imorgon ska vår klass äntligen ta sig i kragen och hitta på något tillsammans efter två och ett halvt år i samma klass. Förfestning för att fira att det är 100 dagar kvar till studenten står på schemat. Det ska bli kul, iaf som det känns nu. Jag kommer inte ge mig ut på krogen, som alla ska, utan jag tänker åka hem då alla beger sig mot stan.

Ganska så skum musik, men jag gillar det. Give it a try.


Dagens fundering.

Tror ni att man kan ändra på en player?

Måndag - oro.

Jag funderar på min framtid 24/7 nuförtiden. (en och en annan tanke om en viss person smyger sig in ibland också, trots att jag egentligen inte vill det) Vart bär det av efter studenten? Hur kommer livet bli?

Att det endast är ett halvår kvar tills jag själv kommer stå på det där flaket och att endast ett halvår av skolan består har jag inte fattat riktigt. Det är både skrämmande och spännande. Samtidigt som jag inte vill något annat än att börja utforska världen så vill jag inte förlora min trygghet som skolan innebär. Jag vill inte tappa bort alla kompisar och bli lämnad kvar för att alla vill olika saker. Jag vill inte splittras med min klass som jag faktiskt har lärt mig tycka om genom åren. Alla vet att det var krånligt i vår klass i början, men att det successivt har blivit bättre. Vi är inte drömklassen som alla önskar att dom skulle gå i, men jag lärt mig att leva med att vi är som vi är, och jag gillar klassen ändå. Det känns hemskt att vi snart kommer gå skilda vägar.
Jag är fast i någon slags konstig schizofreni som det känns. Jag har helt enkelt ångest inför framtiden. Och hur fan botar man en sån ångest?

Lördag - sysslolös.

Gårdagen var sinneslöst rolig! Jag skrattade nästan lungorna ur mig. Tror det blev lite för mycket vin, lol. Bilder kommer dyka upp senare, måste få en chans att sålla bort dom misslyckade.
***
Fina fina fina Nicklas Hocker gör den här låten sjukt bra. Pink Floyd's Wish you were here.

Enjoy


Fredag - Myskväll.

Jag ber om ursäkt. Ännu en gång har jag skjutit bloggningen åt sidan, just för att jag faktiskt inte har något intressant att skriva.


Ikväll ska jag dock iväg till Amanda och ha en liten fransk afton. Det ska ätas bröd, ost, drickas lite vin och titta på Amelie från Montmartre

Den har jag nämligen inte sett, men det ska bli kul att se om jag känner igen lite av miljön, eftersom det var i Montmarte jag bodde när jag var i Paris.
Har ni sett den?

Le fabuleux destin d'Amélie PoulainTorsdag.

Jag är kriminell och dessutom är mitt andranamn Kjell.

Sysselsättning.

Inga ord, bara en bild.

Tisdag - Semlor

Msn är min värsta fiende för tillfället. Jag "äger" på matte. Jag började engelska c idag och känner på mig att det är det värsta jag någonsin gett mig in på. Jag köpte semlor som ska svullas ikväll. Jag har skolarbeten att göra och det bara fylls på hela tiden. Jag kämpar och kämpar och everything's great. 

Vad kan vi säga om detta? Att jag, Maria Lundkvist är en otroligt fascinerande människa. Eller så inte, haha!


Måndag - Fattig men glad.

Lindex hade utförsäljning på grejer pga branden som ägde rum för några veckor sedan.
Jag hittade inga kläder utav värde men däremot en hårspray (TONI&GUY, svindyrt!) och en kajal för halva priset.
Jag gillar.
Någonting jag däremot inte gillar var dagens idrott. Dans stod på schemat, och det var inte sån här traditionell pardans vi skulle ägna oss åt utan egen koreograferad dans till en dålig låt som vi sen skulle visa upp för dom andra grupperna.
Snacka om förödmjukelse.


Jag måste skriva mitt svenskatal, till på torsdag. Hjälp mig? Jag har flera ämnen att välja mellan, men jag kan verkligen inte bestämma mig!
Bland annat ämnena; Homosexuella ska få adoptera barn, drömresemål, övernaturligt, så hittar man sitt livs kärlek, så blir man av med en jobbig date, så är det att leva med diabetes, dyselexi, tourettes mm, varför jag fascineras av Supernatural, böcker, musik osv. snurrar i huvudet på mig nu.
Vad skulle ni välja?

Och dessutom har jag praktikuppgifterna att kludda ner på ett papper. Så mycket att göra, men ingen motivation till det överhuvudtaget. Det enda jag vill göra är att läsa och kolla på Supernatural.

Söndag - Video, och ett statement.

Charlie Mcdonnell är fortfarande världens sötaste människa som florerar på Youtube just nu. Jag blir alldeles varm och glad i hela kroppen när jag ser hans videos. Tihihi.

***

För övrigt så är mitt hårda arbete med naglarna a total waste of time. Jag spenderade en timme med att göra dom i ordning med fransk manikyr och allt, men vad får jag för det? Jo, dom fastnar mellan tangenterna på tangentbordet och färgen slits av. Det innebär att jag måste börja om igen imorgon. Jag ser inte framemot det.

Söndag - new songs.

Eftersom den förra låten tydligen var för lätt att gissa så ger jag er några svårare här;


"Har inte hittat ett sätt att döda mig än
Ögonen brinner med stingande svett
Verkar som att varje väg leder mig till ingenstans
Barn och fru, hushåll djur
Gröna armén var inget säkert vad
Kulorna skriker till mig från någonstans"
"Jag är hemma igen, jag vann kriget, och nu är jag bakom din dörr. Jag försökte så hårt att lyda lagen, och se meningen med det här.
Kommer du ihåg mig? Före kriget, jag är mannen som bodde bredvid för läääänge sen!

Som du kan se, när du tittar på mig, jag är bitar av vad jag brukade vara. Det är lättare när du inte ser att jag står på mina egna ben, jag är längre när jag sitter stilla, du frågar om alla mina drömmar är uppfyllda.
Dom gjorde mig ett hjärta av stål, sorten som kulor inte kan se, jaaaaaa!

Inget är vad det brukar vara, jag är en kopia, jag är en kopia, tomt skal inom mig, jag är inte mig själv jag är en kopia av mig..."Söndagsunderhållningen är på topp. God, ge mig ett ämne att skriva om.

Söndag - Twit twit

Gott folk, jag kom plötsligt ihåg att att jag äger ett twitter-account. Jaredsjerk heter jag.
Bara så ni vet liksom.


"Jag är en cowboy, på en stålhäst jag rider
Jag är efterlyst - död eller levande
När jag går dessa gator med en laddad sexsträngare på ryggen, så jag spelar för överlevnad, för jag kanske inte kommer tillbaka...

Jag har varit överallt
Fortfarande står jag kvar
Jag har sett miljoner ansikten
Och jag har rockat dom alla!"

Texter kan bli så oerhört förstörda av svenska. Jag och Simon satt och fulade oss och skrattade ihjäl oss när vi kom fram till denna.
Kan ni gissa låten?

Söndag - skvallerpressen har varit i farten igen.

The wonderful, lovey dovey couple Zac Efron och Vanessa Hudgens "Zanessa" har enligt många källor, inklusive Vanessa själv - gjort slut, trots att dom skulla gifta sig. 

That's good. Vanessa var en liten bitch och Zac förtjänar så mycket bättre, även fast han nästan bara varit med i skitfilmer. (17 again not included)

 

Men är detta verkligen sant? Vad tror ni? Ska man tro pressen?

No more Zanessa?


Lördag.

Är jag ganska sämst på att uppdatera? Svar ja, det är jag. 

Jag hoppas att ni har haft en bra fredag och lördag, för det har jag. Men nu vankas det mot sängen, så jag skriver mer imorgon - ska försöka med det iaf.
Imorgon (idag) är det alla hjärtans dag. Jättekul för alla gulliga par där ute, men som den evige singeln jag är kommer jag spendera dagen med en burk ben & jerry's och titta på Supernatural istället. 
Det blir som en slags mental pepp till att börja skolan igen. Jag ser inte framemot det. Ge mig praktik istället.
Hur som haver, godnatt på er och sov gott. Jag ska sova gott och länge nu.

*Suck*

Jag gjorde min sista praktikdag idag. Det känns allt annat än roligt. Så därför ska jag begrava mig själv under mitt täcke och tycka synd om mig själv hela helgen.

Nej det där var överdrivet- Jag tycker dock att det suger så jävla hårt att jag var tvungen att lämna Lillsjöskolan för att återgå till mitt normala barn-och fritid lama liv.
Wonderful. -__-
Ja ä' int bitter, bara realistisk. 
Dom här tre veckorna har gått så sjukt mycket snabbare än en vanlig skolvecka gör för mig. Det är inte rättvist någonstans. Jag vill vara kvar där och göra roliga saker på dagarna och få känna mig omtyckt. Men vad får jag nu istället? En hög med läxor och ett jävla projektarbete. Jag får panik.  Skola, student, framtiden.

Fredag, fridag.

Köp böcker åt mig, snälla. 


Min lästörst är outhärdlig. Jag försmäktar.

War heroes,

Jag vill också hedra de två män som gick sitt grymma öde till mötes i Afghanistan, som flera andra har gjort bland annat på facebook. De om några visste riskerna med missionen, men ändå åkte de ner. Det är hedersvärt. 
Jag är mycket illa berörd av detta, som ni kanske förstår. Orden stockar sig i halsen på mig. Jag börjar inte bry mig bara för att två soldater har dött, utan jag tycker det är rent förjävligt att sånt här ska behöva hända, att sånt här ska behöva pågå i världen. 
Jag skickar tankar till era familjer och hoppas att ni hittar tröst på något sätt. Jag tänker på alla andra soldater som kämpar där nere - ni alla gör en modig insats. 

Vila i ärofull frid Kapten Johan Palmlöv och Löjtnant Gunnar Andersson, tack för er insats.

 

A hero of war
Yeah that's what I'll be
And when I come home
They'll be damn proud of me..

Nu är det så att jag inte bryr mig om ironin i den här låten, jag tycker att det passar in ändå.


Felsms.com igen.

Till: Pojkvännen Johan
Sms: Joel Kinnaman är ju verkligen drömmen. skulle seriöst göra vad som helst för honom. Ibland när jag och Johan har sex brukar jag föreställa mig att han är Kinnaman. Helt sjukt! vad ska jag göra????
Svar: okej, ibland föreställer jag dig Megan FoxHAHAHAHA OWNED! Dock förstår jag henne, Joel är en riktig pudding.

Snö + backe + dålig kondis = Ingen bra idé.

Jag har spenderat eftermiddagen bokstavligen pulsandes upp för en lång backe och åkt ner med madrass för att få mjuk pudersnö sprutad i ansiktet och förvandlade mig till en panda, och allt detta bara för att börja om igen. Snacka om träningspass för benen! Men kul, det hade vi.Nu var detta inte den största anledningen till varför jag skulle skriva, utan det var; Min kära vän Amanda har återvänt från le Sushiland! Jag är självklart glad över att alla mina vänner svenska vänner befinner sig i samma land igen, men ändå är jag ledsen för hennes skull. Hon ville verkligen inte åka hem och det förstår jag. Hur kul kan det vara att lämna sina nyfunna vänner och behöva åka hem från Japan?
Hur underbart skulle det liksom inte vara att stanna ett helt år? Min största dröm är ju fortfarande att åka dit!
Jag ska träffa henne på onsdag till veckan och höra hur hon haft det där borta. Jag är spänd, men samtidigt förväntansfull. Har jag tur är hon samma gamla vanliga, fina Amanda som hon var innan hon åkte, (om inte så är nog förändringarna bara positiva), men har jag otur kan hon ha förvandlats till en miserabel ung kvinna som bara längtar efter att åka tillbaka (jag tror på det senare, och det är förståeligt...)
Hur som helst så är det blandade känslor att hon är hemma igen. Jag har saknat henne enormt mycket, men som jag sa, så tycker jag synd om henne att hon var tvungen att lämna allt det fina för att komma hit igen.  

Onsdag part 3.

Dagens citat/skämt/sumthin': "Ska du  föreställa en vampyr? Ooooh, jag är så rädd för dig. Men jag kan ju ringa grabbarna från Supernatural så kan dom komma hit och sticka en påle i dig!"
...
"Ja alltså, sticka en påle i dig... Haha nu var jag rolig"

Bröder alltså :P


Onsdag part 2.

Jag har varit med om en hel del grejer idag. Jag har bland annat fått blåsor på händerna efter att ha knytit skridskor. Jag har kollat på när fyra stycken killar skulle dansa till Michael Jackson och göra moonwalk (vilket dom lyckades otroligt med), kletat ner min vita huvtröja med vattenfärg, rättat 20 mattehäften och lika många svenskböcker. Jag har skrattat ihjäl mig åt några skämt och bevittnat ett fullblodigt slagsmål ute på gården. Slag, sparkar och en snöskyffel användes som tillhygge. Låt mig bara påpeka att ungarna var typ 8 år.
Jag börjar få ångest för att det här är sista veckan av min praktik för alltid inom skolvärlden. Gud vad jag kommer sakna dom här veckorna när jag kommer tillbaka. Jag inser nu att jag kanske aldrig kommer att få träffa ungarna igen.


Här för övrigt är den sötaste videon på Youtube just nu.


Jag vill ha Charlie McDonnell som min krambjörn. :)


Onsdag.

Ikväll ska jag kolla på när Simon äter upp en hel påse popcorn, men jag får inte smaka. Sånt är livet.


Ha en bra kväll allihopa!


Nerd-alert!


Take the Supernatural Character Quiz

Which Supernatural Character are you?

Sånt här ska man inte gå omkring och skryta om, but hey ^.~


Awesomeness in its purest form.

Jag kom på att det helt klart är värt 416 kronor för att få mina kära böcker hem till brevlådan. Dock kanske inte alla på samma gång. Men det är inget snack om saken! Jag ska bara spara ihop lite mer pengar först, and then they're mine forever!
Tänkte jag skulle vänta med novellerna eftersom Kaisa redan beställt dom och skulle dela med sig sa hon. Enligt mig är därför de officiella böckerna helt klart viktigare när jag nu måste tvingas välja.
Men som den äkta nörd jag är så kommer alla att finnas i min ägo inom en viss framtid. 


Bevis på att jag är nörd; och även höjden av min nördighet:

Jag skrev in Jared's namn på urbandictionary


Ahahah, ser ni hur otroligt FEL det blir när jag inte fattar PS?

 


har följande att erbjuda;


 

416 kronor ska jag behöva lägga ut för att få hem dessa skönheter till brevlådan. Sponsra mig någon?
;_;


Carry on my wayard so-on!

Det är tuesday 4-real. Jag sitter och längtar efter en massa saker. Jag vill ha helg, böcker,(jag vill ha fyra böcker för tillfället) en gratis grundkurs i hur fan PhotoShope fungerar (Kaisa?) och Supernatural.Mitt mästerverk. Också ritad i paint med blundande ögon.


Kunde jag skulle jag lägga mig igen.

Jag är så trött att ögonen går i kors. Bara så ni vet liksom. Om en timme ska jag vara på jobbet, men jag har sovit för lite så hela dagen kommer gå i slowmotion.

Det händer inte mycket...

Det enda vettiga jag hann med idag, som egentligen inte var planerat - jag städade mitt rum, wohoo! Det känns åtminstone renare. 

Jag har svenska att göra, två böcker att läsa, projekthelvetet att skriva klart, och en massa matte, men istället roade jag mig med Supernatural. 
Ja ja, ikväll fick jag vara lat. Så fort praktiken är slut så ska jag börja med arbetet på allvar - jag lovar!

Nu hade jag tänkt att krypa ner i sängen och läsa Nevermore. Kommer antagligen fastna och läsa till ett, men det är det värt. Helt klart. 


Hörde förresten på nyheterna att Michael Jackson's läkare riskerar att få högst 4 års fängelse, trots att misstankarna lutar starkt åt att det var han som dödade honom. 
Pfftttt, rättssystemet.


Well, godnatt folks. Jag hittade ingen bra bild att ladda upp. Peace.

Sysselsättning.

Öppna paint, blunda, rita en katt.


Fyfaaaaanm, you've gotta be kiddin' me?

Svin. Det är ni allihopa, allihopa, allihopa.
Jag fick mig just en jävligt otrevlig kommentar, som man verkligen inte ska säga till en tjej. 

Jag funderar på att börja tvångsbanta igen bara för det där. FYFAN vad sur jag blev... >< Är det ens möjligt att vräka ur sig nåt sånt där och sen inte be om ursäkt trots att det syns att jag blev förolämpad och sårad?

Old mjooosic.

För att lyssna på en av mina favoritlåtar jag hade som barn, tryck här. Lite vacker nostalgi på en vanlig snöig måndag. 
Jag saknar den gamla goda tiden ibland, jag kommer aldrig uppleva min barndom igen, och jag vet inte om det är sorgligt eller inte.


*****


Och hur många är det som inte kommer ihåg den här låten då?!
Epic fail att personen som laddat upp videon har stavat heeelt fel på bandnamnet.

Kaisa, 2:an, Lillsjöskolan, kommer du ihåg?

Att nyligen ha tagit hål i örat, och att jag inte mindes hur ont jag verkligen brukar få.

Lovade att lägga upp bild på resultatet, så här kommer den! Jag har sjukt ont i mitt öra, men Kaisa säger att hon inte har ont alls. Visst är det lite konstigt att det är så olika mellan människor?
Det är ett helvete för mig att tvätta rent, som jag måste göra minst två gånger om dagen med antiseptisk tvål. Det gäller att bända upp smycket för att kunna komma åt emellan på framsidan och emellan på baksidan. Mitt öra lider när jag är klar. Förhoppningsvis kommer smärtan gå över om några dagar eller så. Jag hoppas verkligen det.

Men nu är frågan - "lider" jag såhär mycket nu av ett simpelt hål i örat, hur ska det gå när det ska tas hål i läppen?

Monday - "Actually, I think Dean's a great name for a big ape, don't you?"

Nu har jag inte varit så aktiv här på ett par dagar, ursäkta. Oroa er inte att jag har försvunnit, jag har bara en smula idétorka och lite annat för mig. 
Jag har bland annat börjat läsa en totalt underbar bok (Nevermore, an original Supernatural novel), så jag tänkte att den skulle få ta upp lite av min blogg-och datortid den här veckan, eftersom boken ska recenseras på engelskan nästa vecka. 
Jag började inte läsa av den orsaken, utan för att jag hade lust - och nu är jag fast. Den är helt otrolig! Aldrig förr har en bok känts så levande för mig. Det känns precis som att kliva in i ett avsnitt - fast i bokform.  Dialogerna mellan Sam och Dean är precis som i avsnitten, roliga som fan. Jag höll på att garva ihjäl mig när jag satt och läste när ungarna hade rast idag. Ärligt talat - Jag skrattade så högt för mig själv att jag nästan började gråta. Ahahaha. 

Read it for cryin' out loud, cause' you won't regret it!Lördag - Song of the day:

Hell Yeah att Fireflies av Owl City är awesome som fan! Jag älskar den.


Antagligen old news, men ändå. Jag blir lika glad varje gång jag hör den.Cause I'd get a thousand hugs, 
From ten thousand lightning bugs
As they tried to teach me how to dance

A foxtrot above my head
A sock hop beneath my bed
A discoball is just hanging by a thread.  


Ett stort tack till Kaisa som återigen har stylat min blogg! 

Lördag - Melodifestivalen 2010.

Melodifestivalen 2010 har precis startat. Jag har aldrig varit ett fan av detta fenomen, utan tycker endast att kvaliten på bidragen blir sämre år för år. 


Vad tycker ni? Är melodifestivalen någonting att lägga energi på? Gillar jag någonsin ett bidrag så går det aldrig vidare... Börjar störa mig lite på det. 
Malena vann förra året med sin extremt dåliga låt La voix! Borde inte det säga lite om vad svenska folket har för smak egentligen?

----
EDIT!

"Gillar jag någonsin ett bidrag så går det aldrig vidare... Börjar störa mig lite på det." Jag tar tillbaka det!
För första gången någonsin i historien gick ett bidrag som jag faktiskt gillade vidare direkt till globen! :D Äntligen lite vett i svenska folket. 
Salem Al Fakir med sin låt Keep on walking fick mig att dra på smilbanden rejält. Sjukt mysig låt från en sjukt mysig kille. Hans kanske mest kända låt good song är en riktig feelgood låt!


Håltagningen gick bra förresten! Jag lägger upp bilder på både mitt och Kaisa's resultat så fort jag kan, men nu ska jag slappa järnet i soffan med godis och läsk och avnjuta denna lördag kväll. Supernatural i massor står på schemat tror jag. 

Ha en bra kväll alla! :)

 

 

 


Lördag, saturday, samedi

Idag smäller det! Jag ska till stan och shoppelishoppa (kanske fika om det är lite folk på mitt favoritställe), och ta hål i örat! Lite nervös för det, men jag tror att det ska gå bra!


Det ser ju lite creepy ut... :/

Friday night.

Heeeelloooooooo blondie!!!

(ingen bild bifogad, för modellen är utan smink)

Alltså, what the fuck?

Är det någon överhuvudtaget som gillar Facebooks nya utseende? Inte jag. 


Torsdag - Bwuääh!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!-_-Nu går jag fan och lägger mig. Godnatt!
För övrigt - Gissa vem jag ska gå på den 26 februari?

Torsdag - bara ett konstaterande.

Jag ljuger inte när jag säger att Nicklas Hocker är helt outstanding, både musikmässigt och utseendemässigt! Lätt en av Sveriges bästa, trots att han bara är 18 bast. 
Redan i Idol föll jag för hans röst, och nu är det bara mmmmmmm...

Torsdag - Snö överjävla allt.

Godkväll allihopa! Har ni haft en bra dag? Jag är irriterad till tusen just nu, men annars har dagen varit bra men lite utmattande. Jag var på skolan hos ungarna från 8-16. Jag har haft en halvtimmes rast på hela dagen och på den rasten satt vi i personalrummet. Jag hade sett framemot en kopp med varm choklad hela morgonen och när det väl blev rast så skyndade jag mig att fixa en kopp i maskinen... trodde jag. Jag råkade trycka på fel så jag fick kaffechoklad istället för choklad med mjölk. Åh, jag blev så besviken. Anyway, det var ganska så chill med dill ändå att sitta i en fåtölj och smutta på denna smått beska dryck. Jag hade iaf god utsikt, heeheeee. (Kaisa fattar vad jag menar!)

Dagens andra händelser:

- Jag har varit med om att dissekera ett piano. Det var ganska intressant, jag har aldrig tänkt på hur ett piano ser ut inuti. Visserligen handlar väl det mycket om logiskt tänkande, men för att vara ärlig har jag aldrig varit speciellt duktig på det ändå... Heh. 
- Jag har varit ute i snön och busat. Jag säger bara - spring inte runt i en fjällräven jacka och täckbyxor så länge du inte vill förvandlas till en våt fläck på marken. Just a good advice. Jag fick dessutom snö i hela jävla jackan, så jag var rätt blöt när jag kom in. 
- Jag har rättat matte och svenska igen, samt försökt lära ut det lite förvrirrande böjningssättet på vissa adjektiv.
Liten, mindre, minst och gammal, äldre, äldst osv. Ni fattar ni fattar.
- Ungarna har i princip slagits för att få min uppmärksamhet.   
- Jag har fått teckningar och en massa skratt. Gud vad det är härligt att leva ibland. Iaf ett tag... Åh, jag orkar inte bråka, jag gör fan inte det. Men ändå händer det. 


Hahaha, jag älskar ögat till höger!

Det här är antagligen olagligt som fan, men jag lägger upp en bild på gullungarna iaf. 
Döda mig den som vill.

Fucking annoying shit.

Äntligen!
Blogg.se måste vara den mest laggiga sidan jag stött på (förutom Facebook) någon gång.
Jag har i en timme försökt att logga in men har fått meddelandet att jag inte har tillhörighet på den här sidan. Sen när det slutade så stod det att sidan inte var tillgänglig, eller att den inte fanns. 
NU har jag äntligen kunnat logga in, men frågan är om jag kommer kunna posta det här inlägget. 

Jag blir så sjukt irriterad på alla buggar. När fan ska ni fixa problemet egentligen!?Onsdag - the last goodbye!

Okej, en sak till!
Två nya band värda att checka in: Buckcherry och Soundgarden! :D Lite rockerstyle, sådär som jag gillar. 

Lyssna i Spotify vetja!
Nu är det en timme sen jag skulle ha varit i sängen så nu får jag skynda mig! Godnatt! Stay nude, kram på er fan!

/M

Onsdag - Fick lite besök, och nu är det godnatt.

Onsdag kväll har bestått av: Kladdkaka med grädde och frukt, besök av ett par med ett litet barn vid namn Ludwig, och apelsinsvullning framför Supersize me. (Genialiskt äcklig film som får mig att inte vilja äta på McDonalds ever again! Morgan you did a great job!) Det påminde mig om min skräpmatsvecka... Jag var på väg att dö då, jag förstår inte hur han överlevde en hel månad med bara mat från Donken. Visserligen var han sjukt illa ute, men ändå.

Här hade Ludwig praktiskt taget rusat in till mig för han hörde att jag spelade musik. Först stod han och dansade och sen ville han sitta hos mig och digga John Mayer. Så sjukt söt!

Jag har lyckats lugna ner mig efter mitt vansinnesutbrott jag hade tidigare, men tanken på att jag måste se'n igen imorgon får mig att vilja begrava mig under täcket. 
Så nu ska jag faktiskt ta och krypa ner i sängen, jag har en ny dag framför mig.


Önskar all lycka till till Kaisa som ska ha projektredovisning imorgon, med en dokumentär som krånglar sönder.
Lycka till love! You can do it!

Onsdag - Woopdidoo!

Under helgen ska jag flytta in hos min kära vän Kaisa, då hennes föräldrar är i Stockholm. Vi ska sitta och mixtra med datorerna, kika på Supernatural och käka massa gott. It's gonna be legendary!

Vi ska dessutom åka in till stan på lördag och uträtta lite ärenden, bland annat så ska Kaisa ta hål i öronen för första gången i sitt liv, och jag ska ta ännu ett i något av mina öron. 
Jag vet dock inte i vilket öra.. I vänster öra har jag två hål, och i höger ett. 
I vilket öra borde jag ta?
Funderar även på att köpa en blond färg, så ska jag be Kaisa göra lite slingor i håret på mig ;) (hoppas hon approvar också, hahaha)


Onsdag - Patetiskt.

Jag princtscreenade denna bild för att jag tyckte att det var så otroligt skrattretande.Bild hämtad från Kissie. Ärligt talat, ska det här vara någonting att skryta om? Och dessutom, ska det vara nyheter? Är det en nyhet att ännu en bimbo har opererat tuttarna? Heja Sverige!
Fattar inte människan själv att det inte ser ett dugg naturligt ut? Det ser ut som att hon stoppat in två fotbollar under linnet.
Hahaha, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. 

Onsdag - det började bra, sen gick det utför.

Jag är så arg att det kokar i kroppen på mig! Jag är så arg att jag inte vet vart jag ska ta vägen!
Jag är så arg att jag funderar på att gå ut på balkongen och skrika lungorna ur mig! Slå på saker, tappa kontrollen totalt...
Jag har fått stått ut med en j***a unge idag som har drivit mig till absolut vansinne, och hur många gånger jag än sa åt honom att bete sig så fortsatte han... Värre än en 3-åring. 
Åh herregud,
Jag ska prata med min handledare imorgon om saken och se vad hon tycker om det. 
Varför beter sig barn på det viset för? Är uppkäftiga och irriterande och kastar saker och tycker att det är kul?! Är det medfött från födseln?
(&%¤##/(/(/(?=)?=?=?=)((&&/%%#¤#"!&/(/=)?=?)/(/&/&%%¤##&¤/&&)(()(.... *galen*
Samtidigt kan dom ju vara så otroligt söta och snälla, men i nästa stund förvandlas till små djävlar. 
Jag förstår verkligen inte.

Så idag är det mycket som inte stämmer. Det här som jag tänker skriva nu hade jag tänkt skriva redan innan jag blev irriterad på ungen, så det passar bra att nämna det nu.
Vintern.
I'm so fed up with the white fucking crap. 

Saker jag hatar med vintern:
1; Kylan
2; Snö i för stor mängd
3; Förfrysningsskador och röda kinder
4; Huden torkar ut fullständigt
5; Blöta kläder
6; MÖRKRET

Saker jag kan stå ut med under vintern
1; Att man äntligen får använda alla sjalar och halsdukar som är så fina och bekväma
2; Eftersom det är så mörkt kan man elda en massa, både ljus och i kamin, och dricka varm O'boy under en filt
3; När solen lyser ute är det faktiskt grymt fint
4; Skoter!
5; Dagens ljusa timmar


Jag gillar vintern i ungefär en månad, men sen blir jag så jävla less på den. Nu har min "stå ut" gräns gått över. Iaf som det känns nu, eftersom allting är fel nu. 
Gillar ni vintern fortfarande?

Tisdag - Hissa och dissa.

Förresten! Jag har ju min hissa/dissa-lista att skriva!

Maria hissar:
-
Träning,
- Apelsiner,
- Helger,
- Coca Cola,
- Musik (alla gånger!)
- Supernatural!
- Nya böcker,
- Film!
- Alla stunder med Kaisa,

Maria dissar:
- Den extrema kylan,
- Kissie, 
- Huvudvärk, 
- Att allting jag vill ha just nu kostar för mycket pengar,  
- Sötsug, men inte kunna stoppa det, 
- Att frisörer ska vara så dyra... jag skulle behöva slipning och färgning på mitt hår med detsamma, 

Vad hissar och dissar ni för tillfället?

Tisdag - "Men jag har ju gjort den till dig!"

Graaah, vad det är UNDERBART att träna! Ärligt talat. Det är en ny Maria som pratar. För några år sedan var idrott och träning det absolut värsta jag visste. Jag ville aldrig vara med på idrotten och definitivt inte Jag och mamma for iväg och jag tog i stenhårt i drygt en timme, och sedan genomgående stretching på det. 
Jag tycker att man känner sig som en helt ny människa efter ett pass, jag känner mig så lugn och avslappnad. Så jag tror jag kommer sova gott inatt. 

Sammanfattning från dagen var det ja?

* Jag vaknade klockan halv 7 imorse och var helt död(vad är det med mig och tisdagar egentligen?!), men jag tvingade mig upp, som vanligt. Jag är duktig på att kliva upp trots att jag egentligen hellre skulle vilja ligga kvar och sova.
Jag blev väl omhändertagen av the kids, och jag hjälpte till lite med skoljobb. Under förmiddagsrasten skulle Helene ha morgonmöte med resten av lärarna, jag fick inte vara med. Istället fick jag luta mig tillbaka i soffan och läsa ur Snabba Cash, den är snart slutläst och den är så jävla bra! Jag kunde aldrig tro att jag skulle gilla en bok som handlade om kriminalitet, slagsmål, knarkhandel och trasiga familjeband. Och speciellt inte på svenska! Men författaren är ett geni! Jens Lapidus - I kneel in front of you. 

* Barnteatern som befann sig i Lillsjöskolans gympasal hette Pyjamas och kom ursprungligen från Blekinge. Deras hemsida kan hittas här.
Man är ju van vid att barnteatrar ska vara ytterst tråkiga och töntiga, men faktiskt... faktiskt så var skämten så pass roliga att tom jag skrattade. Det var en perfekt teater, som både vuxna och barn kan uppskatta. Med skämt som: "Men man kan ju inte få karies i hjärnan heller!"
"Nej, men man kan få kranies"
gör det omöjligt att inte dra på smilbanden. Sen var ju killen i mitten på bilden så charmig att det gjorde ont.

 

* Efter skolans slut så sa jag på förslag att jag skulle följa med barnen till Juniorerna - ett substitut istället för fritids. Där får dom baka, pyssla och leka så mycket dom vill tills det är dags att gå hem. 
Barnen blev eld och lågor av mitt förslag! "Ja ja ja ja!"
Jag följde med dit, och där borta blev det hur mycket skratt som helst! Åh, dom gör mig så glada. Så sjukt roliga och sjukt gulliga. 
Jag satt med och pysslade, busade och blev bjuden på nybakta kakor. Mycket underbart. Jag önskar jag kunde stanna kvar i den där klassen för alltid.Dagens verk. I'll call him Sam. 


Nu ska jag krypa ner i soffan med massvis av frukt och måla mina naglar. Får se om jag uppdaterar mer ikväll, annars säger jag godnatt nu. Sov sött.


Tisdag.

Jag har nyss kommit hem från skolan (eller jag åt middag innan jag satte mig framför datorn), och jag är sjukt uttömd på energi. 

Den här dagen har innehållit en massa skrik, skratt och barnteater. 
Meeen jag skriver mer när jag kommer hem från mitt träningspass! Håll ut, haha.

Måndag numero 4.

(Jag måste verkligen börja göra det lite mer fashionabelt när jag skriver här, jeez...)Måndag numero 3.

Kvällen passerade i rasande fart ikväll också. Jag har bara suttit och drygat, precis som vanligt. Jag hann med två avsnitt av Supernatural och en dusch också. Men nu insåg jag att klockan började bli mycket... jag som ska upp tidigt till ungarna imorgon igen.  

Det jag mest ville visa upp var dock detta:
My trés comfortable datorhörna. Looks awesome, doesn't it?


Som sagt, jag ska upp tidigt. Godnatt mina kära sötnosar.


Måndag numero 2.

Åh vad jag vill sparka på dig just nu! Du skulle bara veta... Du gör mig irriterad varenda jävla dag, och du måste vara den mest förvirrade människa jag någonsin stött på. När fan ska du bestämma hur du ska ha det?!

Måste få ur mig lite aggressioner ibland. 
Vi ska skriva ett argumenterande tal till svenskan. Jag sitter och kikar på listan med ämnen man kan välja på nu, och vissa är ganska roliga. 
"Man ska kunna stämma McDonalds om man blir tjock av deras mat"... USA någon? Hahahahaha! Sjukt roligt. 

- Har ni några tips på vad jag skulle kunna skriva och argumentera muntligt om? :)

Måndag.

Igår kväll när jag hade gått och lagt mig låg jag och stirrade upp i taket och funderade istället för att sova.
Det var mycket dumt gjort av mig för egentligen kom jag inte fram till mycket vettigt alls. Därför är jag idag mycket trött, trött utav bara helvete faktiskt. Det är självförvållat, jag vet, men ändå. Jag trodde inte att jag skulle bli så påverkad av det. (fast det är samma sak som när jag trodde att det inte gick att bli beroende av coca cola, på en vecka, men som jag faktiskt blev under min projektvecka...) Jag kom nyss hem från praktiken i klass 3B och det första jag gör är att sätta igång datorn, haha. 

Jag kom fram till att jag skulle försöka vara mer nyttig än jag är nu. Speciellt med tanke på att jag har kommit igång med träningen igen... Och för att träningen ska ge några resultat så bestämde jag mig för att sluta köpa lika mycket godis som jag gör nu och istället kunna spara några futtiga kronor varje måna för att köpa väl behövda saker.
Men nu är frågan: Har ni några substitut istället för godis när sötsuget tränger sig på?

Citat från idag: "Men Calle du fuskar ju bara när du ska läsa och läser slutet först!"
"Men ja, läser man slutet först och tar reda på vem skurken är så slipper man läsa hela boken..." *smile*
Haha, han är så söt. Okay, thanks, goodnight, bye.

Jag kommer aldrig iväg till sängen... Såhär är det alltid. Datorn gör mig addicted. Jag kom på en annan sak!
Tatuering eller piercing, vad är bäst?
Jag har tänkt skaffa både och, kanske.
Vad skulle jag passa bäst i?


Nu säger jag godnatt igen! :)

 


RSS 2.0