Söndag #2 and goodnight.

Den här söndagen har passerat förbi väldigt fort och jag har verkligen varit så lat! (precis som det ska vara) Men jag hann med alla punkter på min ganska så onödiga lista! *gilla*
Det var kul att träffa Simon igen, har inte gjort det på ett tag, och det var kul att kolla ännu mer på Supernatural. 
En ny dag väntar imorgon så det är väl dags för mig att hoppa i sängs och läsa lite ur Snabba Cash innan jag somnar. Jag är lite för pigg för att lägga mig ännu, men plikten kallar.

Kaisa lånade ut en bok till mig igår - Supernatural - Nevermore. Det är en bok skriven av Keith R.A. DeCandido med de riktiga karaktärerna Sam och Dean från serien. Jag tror att jag kommer gill boken enormt. Dessutom så ska jag ha en muntlig redovisning på den när jag kommer tillbaka från praktiken i engelskan, så jag måste börja med den snart för att hinna färdigt på två veckor. 


Jag uppdaterar mer imorgon. Sängen kallar på mig. 
Godnatt sötnosar. Sov gott. 


Söndag.

Hell Yeah! Idag är det söndag för den som inte visste det, och söndagar är oftast tråkiga. Men jag har mina sysselsättningar.
Först och främst har jag min fina, söta laptop att sitta och knappa på, och sen hade jag gjort en lista på saker som jag skulle hinna att göra idag.

1. Träningspass på gymet
2. Spellistor på Spotify (Alice in Chains, Alice in Chains, Alice in Chains)
3. Träffa Simon och snacka skit
4. Supernatural (Jag och Simon har bara hunnit till säsong 3 ännu medan jag och Kaisa har börjat om från scratch, igen)

Än så länge har jag bara hunnit med punkt 1 och 2 på listan så det är dags för mig att sätta fart så inte hela dagen seglar förbi. 
Träningen gick bra, ett tag.... Jag tog i så mycket (utan att ha ätit någonting) att jag blev helt vimsig och illamående. Jag var nära att ramla ihop inne i salen och spy. Det var smått pinsamt.
Nu är det dock bättre så jag ska smita iväg till Simon nu tror jag och hänga.

Här har vi mannen, myten, legenden.


"He picked the handsome one"

Jag har bara några saker att säga innan jag kryper till sängs såhär på en lördagskväll. Klockan börjar närma sig två och jag är sjukt trött.
Jag känner inte många människor som inte är ute och roar sig på lördagar, men jag är hemma i stort sett varje helg och jag har alltid samma sällskap (nästan), och vi gör nästan alltid samma saker. Men det är så härligt, att bara slappa och vila. Det behövs inte så mycket mer.
Men det allra viktigaste med detta inlägg: - Supernatural gör mig verkligen galen! Det tål att sägas flera gånger vetdu! It's totally awesome! Så awesome att jag knappt tänker på annat ibland. 
Det är tur att Kaisa och jag är precis lika mycket nördar på det ^-~

What's not to like?

Godnatt på er allihopa. Hoppas ni haft en lika bra lördag som mig.

Feel the beat I busted that burning up your body bitch. Engrish here we come.

Härmed presenterar jag KAT-TUN's nya singel. D-motion.



Jag approvar INTE! What's up with the Autotune...? D: Det  enda jag gillar är Taguchi's nya hår och likaså Koki's! Supersnyggt! Men låten är inte bra. Vad hände med er KAT-TUN? Ni var ju så bra förut ;__;

Waaaaait for it...



Maria har PS. Maria är glad över det.

Lördag.

I did it again! Jag sov för länge och nu sitter jag här som en Zombie och kan knappt hålla ögonen öppna. 
Kvällen blev lyckad. Vi tittade på The haunting in Connecticut och sen... SUPERNATURAL! :D

Den första filmen tyckte jag var rätt creepy, jag erkänner att jag gömde mig ett par gånger, och storyn var ganska ball, (read hereMEN slutet sög. Det är allt jag har att säga om den saken. Slutet förstörde filmen helt. Jeez.  
Och Supernatural gott folk? Yeah, don't get me started on that one ;)




Under dagen ska jag försöka slänga upp bilder på mina fynd jag gjorde igår.

 


P.S: Guess what?

Okej som jag nämnde i förra inlägget så är P.S I love you en av mina favoritfilmer. Varför? Helt enkelt för att den är brilliant, vacker och så jävla sorglig på samma gång. 
Alla som inte har sett den, checka IMDB.com för riktig casting och handling. Och lyd mitt råd- se den!
Varför igen? Gör det bara!

Hans brev han skriver till henne får mig att bryta ihop varje gång. (Dear Holly, I don't have much time. I don't mean literally, I mean you're out buying ice cream and you'll be home soon. But I have a feeling this is the last letter, because there is only one thing left to tell you. It isn't to go down memory lane or make you buy a lamp, you can take care of yourself without any help from me. It's to tell you how much you move me, how you changed me. You made me a man, by loving me Holly. And for that, I am eternally grateful... literally. If you can promise me anything, promise me that whenever you're sad, or unsure, or you lose complete faith, that you'll try to see yourself through my eyes. Thank you for the honor of being my wife. I'm a man with no regrets. How lucky am I. You made my life, Holly. But I'm just one chapter in yours. There'll be more. I promise. So here it comes, the big one. Don't be afraid to fall in love again. Watch out for that signal, when life as you know it ends. P.S. I will always love you) Musiken är så passande, skådespelarna så perfekta (Jeffrey Dean Morgan och Gerard Butler mjau! Jag har aldrig varit ett riktigt fan av Hilary Swank dock men i den här filmen gör hon ett sjuhelvetes bra jobb), och så fin miljö.  
Filmen rör mig till tårar trots att det ska vara en romantisk komedi. Och gör mig dessutom så sjukt sugen på att åka till Irland! Det är helt sant! Jag vill åka till Irland och uppleva miljön och höra riktig Leprachaun-engelska. Någon som vill följa mig?




Fucking makes me cry, buhuhuhuhu ;__;


Fredag och helgen är här.

Ursäkta att jag inte har uppdaterat på två dagar. Jag bestämde mig för att ta en paus från datorn och bara slappa i soffan och sluka filmer med mamma och pappa. Jag har fått dom att se 17 again och PS.I love you, (P.S I love you är LÄTT en av mina favoritfilmer!) hihi. 
Jag har verkligen varit övertrött den här veckan. Barn och skolmiljön tar verkligen kål på en. Speciellt om man sover dåligt- och dessutom kör ett pass på gymet efter skoldagen. Fatta att jag bara ville ligga och ta igen mig? ;) 

Herre jösses. Idag har det varit en hektisk dag för mig. 
Klockan ringde klockan halv sju, men jag låg kvar för länge, vilket verkar hända allt oftare eftersom jag inte hör klockan först, vilket resulterade i att jag försov mig och fick stressa iväg. Jag kom i tid.
Väl på plats så sprang jag runt som en tok och kopierade papper, slängde papper, rättade matteböcker samtidigt som barnen skulle prata med mig och bla bla bla. Jag trivs oerhört mycket, det är inte det, utan det är bara det att jag blir så trött. Geh.
Efter skoldagen skyndade jag mig hem för mamma och jag skulle till banken och fixa studiebidraget till mitt konto, sen skulle vi åka vidare till IXO för att kolla in deras klädrea. Det var mellan 50-70% på alla Vero Moda plagg. Jag prövade bland annat en kavaj och en väst, som jag suktat efter länge men det funkade inte alls, min storlek fanns inte. Jag tappade humöret, men det slutade med att jag kom därifrån med ett linne, två trosor, mjukisbyxor, gråa mysiga strumpor och en blå kofta. 371:- fattigare, men det var det värt. 
Efter klädinköpen var jag tvungen att skynda mig till sjukgymnasten, för att sedan stressa mig hem och äta middag för att hinna träna innan gymet stängde.  
När gymet stängde åkte mamma och jag in på affären för att handla till kvällen. Jag och Kaisa ska ha filmkväll. Jag får se hur många filmer jag orkar, haha. 

Hoppas ni har haft en bra dag :)


RAAAAAAAHHH!!!

Ungarna i klassen har börjat jobba med Dinosaurier den här veckan. Dom är verkligen superexalterade över detta arbete, och jag förstår dom! När jag var i samma ålder var jag precis likadan. Jag tyckte att det var riktigt spännande men samtidigt riktigt skrämmande också. Jag trodde på fullaste allvar att dom verkligen hade sett ut som dom gjorde på bilderna och i filmerna jag sett, och visst jag tror på det fortfarande, men jag menar - ingen kan veta säkert. Det är dock ganska coolt att man på något sätt kan få fram så mycket information bara pga benbitar.
Jag fick tex veta idag att en T-rex hade 13 cm långa tänder och otroligt starka bakben som skulle hålla upp dess tunga kroppsvikt. Och dessutom hade den fånigt korta armar.




Hur är det med er? Vad tror ni om Dinosar?




 


...

Vänner fungerar ibland som en dubbel espresso. Håller en vaken lite för länge.

Breathe in breathe out.

Ljuger jag om jag säger att Mat Kearney's röst påminner sjukt mycket om Chris Martin's från Coldplay?


Ursäkta videon, men hans officiella video har blivit borttagen från Youtube.

Tisdag, och jag har gäspat hela dagen.

Imorse var det i princip omöjligt att ta sig upp. Jag ställde klockan på snooze i en halvtimme innan jag insåg att det bara var 45 minuter kvar tills jag skulle gå hemifrån. Jag hoppade upp ur sängen på sömndruckna ben och stressade mig igenom mina morgonrutiner. Jag fick i mig en yoghurt till frukost, men det var också allt. 
Jag var allt annat än nöjd när jag gick utanför dörren. 

Jag blev hjärtligt välkomnad av the little one's när jag anlände till lillsjö, och det är så mysigt. Plötsligt känns det inte så farligt att ha praktik längre.
Men jag har varit sjukt trött hela dagen, har varit på väg att somna x antal gånger och gäspat minst lika många.
Jag har dock skrattat otroligt mycket, trots det som hände igår, - barn kan verkligen konsten att få mig att brista ut i gapskratt ibland. 


Dagens händelse: Jag träffade Christina igen för första gången på typ 100 år! :D
Vi gick och fikade på Tehuset, och trots att vi inte träffats på länge så fortsatte samtalet som att det aldrig avbrutits. 
Vi pratade om Frankrike, om Twilight (hur mycket vi börjar störa oss på Robert Pattinson...), om fjortisar, och allt mellan himmel och jord man kan prata om. Det var mysigt och en fin avkoppling för mig. :)
Tack Kiina! :*

Dagens citat: Men tjejer och schizofreni är synonymer. /Kiina.
Så sant.  


Mysmusik innan sovdags.

Nya favoritlåten. Sjukt fin. Perfekt att lyssna på när man känner sig lite nere.


Men nu ska jag faktiskt ta och sova så jag orkar med imorgon. Godnatt!

To write or not to write, that is the question.

Jag har länge funderat och funderat på en grej, jag har vänt och vridit på frågan så att jag har sett i praktiskt taget varenda vinkel på den: Borde jag få tillbaka min skrivarglädje snart? Snälla ge mig ett ämne, vadsomhelst, så ska jag ge det ett ärligt försök.
(Jag pratar såklart inte om blogginlägg nu, utan om mina gamla hederliga noveller som jag alltid skrev förut)

Jag tänker dela med mig av ett smakprov från en fic som jag döpt till "Prisoner of love". 

Suddenly Ryo Disclosed his eyes and looked at YamaPi with empty, glazed eyes. 
"You know what would be the worst thing in the whole wide world?" he said.
"No" YamaPi answered and cocked one of his eyebrows. "Is this another one of your stupid games? Because if it is I'll kill you!" he continued, getting slightly annoyed by the moment.
Ryo jerked back by the sudden harshness in his voice. "No... no it's not."
YamaPi sighed indoors. "Okay... tell me then"
Ryo remained silent first and then he whispered it, like it was the most normal thing to say in the whole world. "That would be if you left me"
His voice sounded so fragile and shatterable, almost making YamaPi suffocate. He didn't want to hear Ryo's voice in that tone. What are you doing idiot?! He put on a fake smile and said cheerily "What are you talking about dear? I would NEVER leave you!" The nausea welled up in his throat and threatened to choke him. 
He wondered if Ryo could see through his fake love.
What if?

Gissagissagissa :D

Ni kan aldrig gissa vad som finns på min dator nu? :D



Nej, ingen porr snuskon. Nånting annat!





Måndag, och jag är mör i kroppen.

Jag kom för en stund sedan tillbaka från ett sjukt jobbigt träningspass. Jag cyklade 1 mil i raskt tempo och lyfte skrot efter det. Var på väg att dö på mattan när jag skulle göra sit-ups. Jag har nämligen haft uppehåll från träningen i två veckor, så imorgon lär jag väl vakna med en sjuhelvetes träningsvärk, trots flitig stretching. Det är mycket märkligt hur otränad kroppen blir på bara nån vecka.
Ja ja, jag ska inte klaga så mycket I guess. Träningsvärk kan vara skönt också. Det visar ju bara att man har gjort något ;) Jag är mör i kroppen och det känns som mjölksyra dödar armen varje gång jag skriver något på tangenterna.
Hahahaha man kan inte annat än att skratta åt mig!






P.S; Mina skor mår fortfarande inte bra.

Ett tips - använd skor som tål snö.

Jag gick hem under lunchen och under morgonpasset på skolan och under morgonen så så hade det tydligen kräksnöat!


Mina converseskor tålde inte riktigt snön.


Söndag #6 och godnatt.

Nu är filmen slut och även mina sysslor slut för dagen så jag ska ta och krypa till kojs om jag överhuvudtaget ska kunna ta mig upp ur sängen imorgon. Uppdaterar mera efter min första praktikdag.  

Godnatt sötnosar och sov gott!



Bästa bilden jag kunde hitta. Ser lite lagomt trött ut.

Söndag #5

(Börjar jag inte bli lite väl flitig på att uppdatera?)
Nu är det nyheter på TV = Paus från filmen. Så nördig som jag är så passar jag på att blogga lite innan det börjar igen ;)
Tror att jag ska gå och göra rostade mackor och krypa ner i soffan igen. 

Jag fick tips på vad jag kunde skriva om i bloggen förut idag: Topplistor. Jag har gjort en sån tidigare kommer jag ihåg, fast det var mer en "hissa/dissa-lista", men det är lika kul för det!
Listor överhuvudtaget tycker jag är ett roligt ämne och dessutom väldigt kreativt, det är alltid kul att skriva listor på sina topp 5 låtar, böcker, filmer etc etc etc. Och det är alltid kul att kolla tillbaka efter ett tag och se om ens värderingar har ändrats något.  

Så därför hade jag tänkt att knåpa ihop ett par såna och slänga upp här på bloggen. Ha tålamod~ :P



Apropå ingenting förresten: Måste fixa Photoshop. Jag stör mig varje dag på att jag inte lyckats installera det än.

Söndag #4, och nya naglar är fixade.

Jag känner att dom senaste timmarna av denna söndag har varit ytterst produktiva. Jag har suttit framför min dator, ätit choklad och druckit massor av vatten och bara surfat runt på sidor. Jag har återigen blivit ett stort fan av tjuvlyssnat.se/ , det är så sjukt kul att gå in och skratta åt korkade svenskar, hoho! Jag målade dessutom naglarna i nyansen "Black rose" från Isadora. Sitter som gjutet!


Jag är sjukt sugen på godis, men jag hinner inte ta mig iväg till affären innan dom stänger, och inte heller innan jag ska kolla på film.
Ikväll blir det nog Johan Falk (as usual), på TV4. Ikväll är det #3 som står på listan, aka National target.

Vilka filmer vill ni helst se just nu? Och vad har ni gjort denna söndag?


Söndag #3

Jag har gjort dagens goda uppgift idag! Den ni. Jag hjälpte min sötaste farmor att städa ihop i hennes lägenhet. Jag tycker om att hjälpa min farmor, för hon blir så otroligt glad varje gång. Tänk vad känslan som infinner sig i kroppen efter att ha hjälpt någon är skön. Nu kan jag sova med gott samvete inatt, haha.

Förutom att städa så fikade vi rostade mackor och drack rött te med honung och pratade och hade det allmänt mysigt. Det var dessutom väldigt trevligt att få ta en liten promenad i kylan. Har man min jacka på sig är det dock ganska omöjligt att frysa.
Jag har kommit till insikt att min praktik börjar imorgon. Det betyder att jag inte kommer få se min skola på tre veckor, när jag behöver det som mest. Jag behöver jobba projektarbete och jobba matte istället!
Usch och fy. Jag ryser bara jag tänker på att projektarbetet snart ska vara klart och vi är inte ens halvklara. S.K.I.T.L.I.V...

Söndag #2

Förresten, är det nåt speciellt ni läsare vill att jag ska skriva om? Borde jag lägga upp fler bilder, skriva om speciella ämnen, etc? Just let me know! :D


Söndag.

Jag ställde ärligt talat klockan för att ta mig upp i normal tid. Vad händer? Jo jag stänger av klockan och fortsätter sova så det blev inte alls tidigt. Nu är jag lika trött som jag var när jag stöp i säng runt halv fyra igår för att jag sovit för länge. Det känns som att jag inte har blundat nånting alls. Sista dagen av ledighet den här helgen också. Det känns allt annat än kul, för jag har inte sovit ut överhuvudtaget. VAD har jag gjort egentligen? ... Glott på datorn och på TV:n.
Ack du arma värld.


Snabba cash var magnifik andra gången också. Jag tycker att det är en perfekt skildring av hur det kan se ut i den undre världen, och skådespelarna gör ett sånt fantastiskt jobb. Speciella cred till Joel och Matias. 
Om ni inte vill se filmen så tycker jag iaf att boken ska läsas. Det är ju inte för inte som den sålts i över 300 000 exemplar bara i pocket. 



Ska göra mig redo nu. Ska gå ut i kylan och plågas lite lätt.

Lördag kväll.

På väg mot bion nu. Snabba Cash igen. Underbart!

Jaråå!

Nu sitter affischen uppe på väggen!

"Excuse me George... I just wanted to give you THIS!"

En kompis till mig befinner sig just nu i Brunflo för att hänga. Jag sa att hon på skämt skulle leta upp Mr.Clooney himself, och hon svarade "Jaaa, jag ska ge han en klapp på röven från dig"

Ahahahahaha! 




Välkommen till sidan som sprider sig fortare än klamydia på en tysk bordell.

Hela min lördag är förstörd. Jag sov för länge och dagen är borta. Varför händer detta varje helg? Borde inte kroppen vara vid att kliva upp klockan sju varenda morgon måndag-fredag? Jag förstår faktiskt inte.


Jag sitter och roar mig med att läsa roliga, felskickade sms på en sida, och det är grymt kul!
Den går alltså ut på att man från början skulle skicka sms till exempelvis sin pojkvän, och så kommer det till mamma istället. 
Det kan få sjukt pinsamma följder. 

Ett exempel:

"Till: En kille i skolan
Sms: Jag har hört att du är lesbisk. Jag vet inte om jag är det. Kan jag få prata med dig?
Svar: Hahaha felskickat.

Förklaring: Skulle skicka till en tjej i skolan som det ryktades om att hon var lebb. Skickade till skolans absolut jobbigaste kille som spred det här i skolan och det blev ännu jobbigare för mig att få reda på hur det låg till."

Hahahaha det är lika underbart som tjuvlyssnat. 


Har NI någon gång skickat fel sms och till vem?

Jada jada.

Jag bloggar klockan 3.45 på morgonen. Tänka sig att jag är vaken fortfarande. Hahah!
Jag har inte mycket att säga. Men om tre timmar har jag varit vaken ett dygn. Jag funderar på att sitta uppe och läsa tills dess, men jag inser: vad är det för mening? Då kommer jag bara sova bort halva dagen imorgon, och missa min precious lördag som kommer innehålla musik, skrivning, ett biobesök och förhoppningsvis en till pratkväll hos Kaisa. Nej, då lägger jag mig hellre, för det där är sånt man inte kan missa.


"Hey hey hey, look at me! I'm your brother, and I still love you... BOOP!" - Sam Winchester on drugs in my heart forever!!!



Jag fick förresten värsta fetingpresenten av Kaisa! Supernatural all over! En egendesginad poster på grabbarna som ska upp på min vägg snarast, och en "mix-tape". Otroligt nöjd!
TACK IGEN!
Att sätta upp affischen är nog det första som kommer ske när jag vaknar imorgon.

Tu parles français? No, I speak English. WAHAHAHAHA!

Jag fick två spännande erbjudanden idag. Nisselassarna som jobbar på Disneyland i Paris söker nytt folk som kan jobba till sommaren. 
"We are looking for Hosts and Hosetesses who speak both English and some French. Russian language is prefereable.
All jobs are based in Marne la Vallée, France outside Paris. Candidates must be a minimum of 18 years old and should be friendly and service-oriented. Knowledge of French and English is aqquired to apply."

Perioden att jobba kommer sträcka sig mellan 3-6 månader och det är en fast lön på drygt 13000 kronor i månaden. 
Jag lyckades inte snappa upp vart man skulle få bo under tiden, men jag antar att det är arbetsgivarna som står för bostad. Eller, det ska jag inte säga för mycket om. 

Jag är olidligt sugen på att åka! Disneyland + Frankrike + Maria = !!! :D
Men jag är grymt osäker... för...
Det fanns ett annat jobb också, som aktivitetsledare på ett sommarkollo i USA för barn mellan 6-16 år.
De sökte ledare inom ett antal områden, bland annat tennis, badvakt, segling, scouting, ridlärare etc etc etc.
Lönen ligger någonstans mellan 575-950 US$. Här är dock kruxet att jag måste skaffa visum och bla bla bla. Det låter krångligt. 

Ja alltså, jag är sjukt sugen på att göra något av det, men jag vet inte. Fatta vad kul det skulle bli om jag kom iväg!



Jösses Amalia!

Det här serumet jag införskaffade igår verkar vara det bästa som mitt hår har fått smaka på någon gång. Det är varken torrt eller frissigt i topparna som det brukar vara varje dag, pga för flitigt tvättande. Nej, den lilla flaskan var helt  klart värd pengarna, för man behöver inget mycket varje gång heller.


Så ser miraklet ut. Enda skillnaden är att min "kork" är vit.

My name is hell. Go to hell.

Ja det är fortfarande sant, precis som jag sa för tre timmar sedan. Du är tamejfan för snygg för mig.
Jag ska slappa järnet ikväll med mina nya produkter, lyssna på lite skön musik och dricka mer.
Jag inhandlade lite nya saker idag. Jag köpte bland annat ett "repair-serum" från Björn Axén. Jag ska ge den ett försök och se om den kan göra någonting åt mina torra och fula hårtoppar.  Och så köpte jag även en duschcréme som luktade ljuvligt gott! Jag vill använda den nu.
Pappa köpte en mascara till mig och så fick jag en "hur man lägger ögonskugga snyggt guide" på Ica MAXI av en tjej som hette Johanna, och hon var väldigt kunnig. Jag har äntligen lärt mig (tror jag) hur man lägger en perfekt skugga som inte ser så översminkad ut, för det är verkligen inte syftet med smink. Det går för sig när det vankas fest, men inte när man ska till skolan en måndagmorgon. Jag känner att det här inlägget blev lite fjortis nu... geeeh ^^;;

Okej, så för att jämna ut det lite - Min näsa börjar se ut som folk igen, men den gör fortfarande svinont och det har bildats någon slags knöl på näsbenet. Känns helskumt. 


Och George Clooney har slagit sig tillrätta i Brunflo. Hahaha, det är lite roligt! Väldigt coolt att GEORGE CLOONEY av alla människor infinner sig i Östersund för att spela in en film, och har dessutom fått låna 16 stycker skotrar som han ska åka omkring på under tiden han är. Det är bara att gratulera. 


I helgen kommer jag behöva lite hjälp med massa program till min lilla Japansåg (datorn alltså) Någon frivillig?

...

Haha du är alldeles för snygg för mig!

Jada

Ursäkta min frånvaro. Jag har idétorka och dessutom varken tid eller egentligen lust att uppdatera bloggen. Jag gör iaf världens roligaste grej nu. Jag håller på att föra över det viktigaste från den stationära datorn till min alldeles sprillans nya födelsedagspresent - den bärbara datorn. 
Det kommer ta ungefär 47 miljoner år innan allting är klart, men det är värt det!
Micke har beställt en trådlös router som ska kopplas in någon dag framöver och då är det bra att vara förberedd liksom.
Totalt ligger min användare på 180 GB... jag förstår verkligen inte vart allt kommer ifrån - jag tror det är all musik som tar upp plats. Men musik går inte att ta bort! Det har tagit mig drygt tre år att samla ihop min musikmapp, just för att det endast ligger sån musik som jag älskar att lyssna på ligger i den.
Dock är det mest Spotify som gäller för min del nu, men ändå. Musik kan man aldrig få för mycket av.




Lagt till en ny låt till min mys-spotify-lista. From me to you I present Brendan James - Hero's song.

Dagens funderingar.

Hur lätt är det att skriva en festivalguide över Sverige på engelska, när man inte vet hur det ser ut på en festival, för att man aldrig varit på en riktig?
Hur lätt är det att inte ens kunna klia sig på näsan utan att känna smärtan ta över hela kroppen för att man tror att näsan har blivit bruten?
Hur lätt är det att sitta ensam hemma en hel dag/kväll för att föräldrarna är borta, efter att man har sett en skräckfilm och tycker att huset är det läskigaste som finns?
Hur lätt är det att ha abstinens, men inte kunna stoppa den?
Hur lätt är det att vilja ha något så mycket men inte kunna få det hur man än försöker?

Det är inte lätt, och det är inte kul.



Jag måste plugga. Jag har sjukt mycket saker att göra, men tiden räcker inte till. Det är knappt så orken räcker till heller.

Thanksie thanksie.

Jag hade en superbra födelsedag med mycket presenter och skoj! Jag tackar alla berörda människor för presenter, gratulationer, underbart sällskap och skjuts hem mitt i natten. Det hade inte kunnat bli bättre så mycket bättre.
Malin stylade upp mig till oigenkännlighet, och ändå så är på det sättet jag vill se ut numera. Det var verkligen dösnyggt!

* Det är inte varje dag dom sjunger "ja må han leva" för en på krogen, hahaha!

Bilder från krogen och på presenter kommer senare. Just nu orkar jag inte lägga upp någonting, jag ska bara ligga och äta chips i soffan idag.

18 and life you got it!

Jag måste bara få säga att boken snabba cash verkar vara något av det bästa jag läst på svenska. Jens Lapidus är ett geni i maskering. Jag är rädd att jag kommer sträckläsa den, och det var ju inte riktigt meningen. Igår natt började jag med den, och trots att jag var så trött att jag hade kunnat somna stående så kunde jag inte lägga ifrån mig boken. 




Känner för övrigt på mig att det här kommer bli en bra födelsedag, om planerna inte spricker det vill säga. Men jag hoppas inte på det!

Snabba Cash.

Snabba Cash var totalgrym! Åh, det var länge sedan jag gick på bio och blev så fascinerad! Jag satt med öppen mun under två timmar och bara... njöt. Den var jävligt rå, men samtidigt berörande och fin. Helt klart ett måste att se, även för den som inte är så inne på svenska filmer!

Jag har bara en sak att säga: Joel Kinnaman ÄR verkligen så jävla awesome! Han borde få pris för sina insatser.



...

SOCKER... COCA COLA... MUNKAR... MMMMMMMMMMMMM.

HEJHEJHEJHEJ

KLAR MED MITT HÅRDA JOBB, GREAT FUCKING SUCCESS!!!
Nu är det inte långt kvar, sen fyller jag. Party party party.
Jag är hög på socker fortfarande sen efter middagen.
Jag hade tänkt lägga mig relativt tidigt trots omständigheterna. Ska bara duscha först.


Imorgon ska jag se snabba cash på bio. Jag tror att det kan bli riktigt bra. (Y)

Bahaa!

Jag har ett konstaterande att tillkännage; den här onyttiga veckan är på väg att ta livet av mig. Jag har enorma humörsvängningar, huvudvärk och en svullen mage. 
Idag har jag fått i mig: O'boy, 1 liter coca cola, en stor stripes, pannkaka med nutella på, fransk nougat, menthos och det som var kvar av mina cheeseballz sen förra helgen.
Jag sover sammanlagt fyra timmar per natt och lever bara på socker i stort sett. Det har bara gått tre dagar, och det är det som är det värsta. Det är fyra dagar kvar, och under dom fyra dagarna ska jag dessutom vara pigg nog för att fira min födelsedag. Är det möjligt?  

Jag vet att det är självvalt, och att det är ett arbete som jag måste genomföra, men det känns så jobbigt. Jag är glad att vi inte valde att göra två veckor som vi först hade tänkt... jag undrar hur sockerberoende jag hade hunnit bli under den här tiden. Jag vet att det kommer att dröja ett tag innan jag går och köper choklad och läsk igen efter att den här veckan är avslutad.
Jag längtar efter sallad och träning.  


***

Hursomhelst så hade jag en oerhört rolig kväll kväll! Jag och Simon satt inne på mitt rum och hittade på en massa nya "alla barnen" skämt. Herregud, jag har har skrattat så mycket att jag förmodligen kommer ha träningsvärk i magen imorgon när jag vaknar. *gillar*

Si c’était l’amour, si c’était toujou-ou-ours, on ne saura jamais pour toi et moi~

Haha! Jag hittade ett gammalt papper instoppat i ett block när jag letade efter mina franska-anteckningar. (Som jag INTE hittade :@....) 
Jag tänkte att jag skulle dela med mig av ett kärlekskrankt "brev"... det är skrivet någon gång för typ ett halvår sedan. Och det är ganska gay. Men men. 

"Jag trodde nog faktiskt att det skulle bli något av det hela. Men sen avslöjade jag att jag gillade dig. Du kände inte detsamma. Allt var över, trodde du och de andra. 
Men fast jag försökte glömma dig, din karaktäristiska näsa, dina ögon, ditt breda leende, ditt lite hoppande sätt att gå, kunde jag inte. Jag kunde inte glömma dig. 

Det är så längesedan nu. Det var aldrig något, och det är nog det som är det värsta. Att jag saknar något så otroligt, fastän det egentligen aldrig hände. 
Varje kväll ligger jag med öppna ögon, tittar rakt upp i taket och försöker sova. Jag kan ligga på mitt rum i min säng och bara tänka på hur det kunde ha varit om det hade blivit något och tänka på dina nästan äckligt vackra ögon.
Historien om dig och mig var mest ett skämt för andra. Folk trodde att jag skojade. Jag ska var nog för ärlig, man ska nog inte säga rakt ut vad man känner. 
Vad jag kände, och kanske fortfarande känner är att jag faktiskt älskade dig. 
Men det är ju omöjligt."


Hahahahahahahahaha, sannerligen.

...

Om ni fick välja mellan att antingen ha magsjuka eller vara bakfull i en hel vecka - vad skulle ni då välja?

Nah nah nah nah nah nah nah

Jag är fasligt mycket uttråkad. Och jag mår fortfarande illa efter mina två koppar med kaffe som jag svepte imorse.
Det är inte bra det här. Betyder det att jag är överkänslig mot kaffe? Eller är det koffeinet jag inte är van vid? Je ne sais pas!

Jag har försökt göra mina läxor ikväll. Det gick sådär. Ska göra ett till försök nu, men annat distraherar mig.
Blev just klar med utvärderingen av min idrottslektion.
Nu är det bara en meter lång hög kvar. Och jag jublar av glädje.


*Sträcker mig efter nästa bok*

Projektarbete första dagen. Jag spyr.

Veckan som "Siddy slacker" har börjat sin resa. Den här veckan är det inte tillåtet att förtära någonting som är nyttigt. Den här veckan ska bestå av frosseri i onyttiga saker såsom socker och fett i obehagliga mängder. Det är inte tillåtet att träna och heller inte att sova som folk.
Nästa vecka byter vi taktik. Nästa vecka får vi endast förtära nyttiga saker, vara hurtbullar och sova antal rekommenderade timmar per natt. 

Frågeställningar: Hur mår kroppen och huvudet egentligen av att missköta/sköta sin kropp? Vilka skillnader märker omgivningen av respektive vecka? Och vad märker vi själva? Rent psykiskt och fysiskt menat. 
Ungefär så ser det ut nu.

Iaf! Jag laddade upp med två koppar kaffe till frukost. Det var ett dåligt beslut. Jag mår illa fortfarande och är skakis i hela kroppen. Att inte vara van vid att dricka kaffe och sen bara bälja i sig är inte direkt drömmen. 
Vi fick matersättning utav skolan för att kunna leva på äckelmat den här veckan. 
500 spänn rikare, men tyvärr också mer illamående rikare.
Lunchen bestod av inhandlad mat från Sibylla. Strips och coca cola. 

Jag mår illa.

 


Jag försmäktar och är djupt försjunken i andra tankar.

Endast ett fåtal timmar av ljuv frihet kvar. Varav sex timmar av den friheten är den tiden jag kan vara vaken. Buhuu, I so don't want to do this. Jag antar dock att det blir bättre när jag kommit in i rutinerna igen. Första veckan är alltid värst efter lov.

Min mage försmäktar av hunger snart. Jag kommer på mig själv med att ha suttit vid datorn i flera timmar, men faktiskt inte ätit någonting på hela dagen. Jag borde skämmas ordentligt. 
Well, jag får nog middag snart och sen ska det duschas och kikas på film. 

** Johan Falk på tv4 klockan 21 - ett tips till alla filmgalna människor. Joel Kinnaman är grym! ;)


En riktig liten beauty är han, skägget till trots.
 


Ey vem fan vare?





Söndag.

Ställde klockan på "tidigt väckning" idag. 9.30 började den ringa... och det är tidigt jämfört med hur sent jag brukar kliva upp egentligen. Jag kan inte komma ihåg om jag somnade om när klockan ringde eller ej. Jag vet bara att jag var uppe ur sängen klockan 12. Jag fasar över hur det ska gå imorgon när verkligheten kommer tillbaka. Jag har gjort en nyttig sak idag! I samma stund som jag klev upp ur sängen upptäckte jag hur äckligt mitt rum var, så jag började städa. Så nu är mitt rum kanske inte helt kliniskt rent, men det är åtminstone dammfritt.
Resten av det som står på schemat idag är:

- Sörja att detta är sista dagen i frihet.
- Leta fram skolböckerna igen. 
- Försöka skriva på mitt träningsprogram. (most likely I won't do that... Behöver hjälp)
- Träffa Simon-pojken. Det är ju trots allt söndag idag.
- Titta klart på osedda filmer, och svulla ordentligt! (Ben & Jerry's och godis)
- Projektarbete förberedelser.
Imorgon börjar vi vårt projektarbete jag och Nina. Undra hur detta ska gå egentligen.

"You mind your own fuckhole, bwääääääääääaaaaah"

Wohooooooo så jag såg att Kaisa hade lagt ut videor till mig på sin blogg med Jason Segel som huvudrollsinnehavare. Jag tackar för det, men jag ska titta på dom i lugn och ro när jag inte sitter i min brors lägenhet och har precis tittat klart på en film med just Jason som huvudrollsinnehavare. (det får inte bli för mycket på en gång) Just det. Jag såg I love you man. Igen. Jag kan ärligt talat inte tröttna på den filmen, hur weird det än låter. Den är så genialiskt rolig att iaf jag brister ut i skrattattacker varannan minut. 

Jag är helt körd i kroppen. Mätt efter middagen och allt godis som jag ätit. Det är så illa att jag inte ens orkar äta upp min Ben & Jerry's burk som Danil köpte till mig. Den ska sparas!






... Är det bara jag eller har det här lovet gått WAY TOO fort? En dag kvar. Jag sörjer. Big time. 
Men, om prick en vecka så fyller jag 18. Woopdidoo!


High-five!

När jag kom hem från Kaisa igår natt så gjorde jag mig redo för att lägga mig på en gång. Sen kom katten och gjorde high-five med mig. Det var väldigt roligt tyckte jag.


Ehh, aaa. Jag ska på filmkväll hemma hos Bror och hans flickvän ikväll. Jag längtar efter pizzan redan nu. 



Another summer day has come and gone away, in Paris and Rome, but I wanna go home~

Jag stillar min besvikelse av att Jared är off the market (yes, that's how pathetic I am) genom att lyssna lite på Michael Bublé och att chatta på franska med en fransos vid namn Yann. Det känns ganska bra att få komplimanger för sin franska trots att man vet att man egentligen suger! :D

Jag träffade min sjukgymnast för första idag. Hon som ska få ordning på min rygg och alltdetdärandrasomäråthelvete. Och jag känner på mig redan nu att det här kommer bli bra. 
Jag ska under 10 besök få jobba med avslappningsövningar, hur jag ska sitta och stå och även lära mig hur jag ska lyssna på kroppen. Hon verkade väldigt vettig i sina resonemang, så jag hoppas att det kommer att gå bra det här.

Så nytt år, nya möjligheter. Kanske ska jag också få känna att jag inte har ont längre. 


Ska iväg till Kaisa och glo på film igen. Hon har även lovat att det ska bli förändring på bloggen igen ;)


När, var och hur kunde detta hända?

"Sorry, Sam girls.

Reps for Jared Padalecki confirm to us exclusively that the rumors are true, and he is engaged to marry former Supernatural costar Genevieve Cortese."


... LOVELY. -___-

 


Just something. Dagens man eller så.

Dagens, veckans, månadens och kanske hela livets man. Fan, jag vet inte i hur många år jag gillat JGL. Omöjligt att inte göra det.



To die by your side is such a heavenly way to die.

Jag är kär i den här låten. The smiths. Jeez.

I love you man... bro... men. Det här inlägget är fjortis?

Kändis-crusher..crushes? (WHATEVER!) är är ett väldigt viktigt (HAHA, jag överdriver) ämne som berör många - speciellt individer av det kvinnliga könet. Alla kvinnor har någon gång varit kär i en kändis. Har jag rätt eller har jag rätt?
Har jag några såna? Svar: Självklart. Dom är nästan för många, och det märker jag när jag ska svara på frågan vilken som är min absoluta favorit, för då får jag plötsligt problem med att välja. Nu är det ju inte så att jag vill "jump the bones" på varenda kändiskille som jag någon gång har tyckt sett bra ut, utan här pratar vi om lite mer djupare "kärlek" än så.
Vem har aldrig varit kär i en boyband-sångare eller en ruskigt het skådis någon gång? Ingen, om man är tjej.

Men jag hade inte tänkt tala om vilka mina största crushes är just nu - utan det hade jag tänkt skulle bli eran uppgift att försöka lista ut vilka det är som får mitt hjärta att bulta lite extra. Sounds good, doesn't it?


Var kluriga nu och kom på här!
Jag ser framemot att få läsa svaren. :D


"I knew a lady who came from Duluth, she got bit by a dog with a rabid tooth"

Dagen har varit fantastisk! Jag åkte iväg till stan med Kaisa imorse för att inhandla en ny hoodie till mig själv och och att gå runt och titta lite bara. Det var ett bra tag sen vi träffades sist, så det kändes väldigt viktigt att få det gjort. Och det blev kanon!
Jag är flera hundra fattigare, men mätt och belåten så det spelar ingen roll! Fick mig en supersnygg hoodie på carlings (bild kommer senare), två t-shirts och nytt stärkande nagellack och så saltvattenspray till håret.
Vi fikade på tehuset och gick runt bland alla affärer och kikade. En riktig mysdag i den norrländska krispigheten. Den kalla luften som borrar sig ner i lungorna. Precis vad jag behövde! 


Och när jag kom hem så försonades jag med en som jag trodde mig inte var kompis med längre. Hur awesome tror ni inte det var då? :D
Nu längtar jag ännu mer efter sommaren efter detta.



Kvällens planer? AWESOME!


RSS 2.0