See you tomorrow sucker. Lol vad rolig du är.
Jag är rädd att jag aldrig kommer kunna sova igen.

No, I don't have twitter..

Så Jared Padalecki hade inte Twitter.
Jag förstår mig inte på människor som låtsas vara kända personer på sidor som facebook, bilddagboken, Myspace eller som nu - Twitter.
Har ni inget liv eller? Ett tips - Skaffa er ett!

Men nog om det!
Om exakt tolv dagar svensk tid har Supernatural premiär i USA!
Oh I'm so frickin' excited!!! Jag är totalt jävlastörthypaaaad!
Jag ryser. Mmmmmmm.... *droolsounds* Jag såg trailern, och det är nästan så att jag knappt kommer klara av att vänta i tre dagar.
Vi med svensk TV kommer få vänta i flera månader innan det börjas sändas på femman igen. Jag slår vad om det.
It sucks. 

Jag och Kaisa är på väg till stan snart.
Undra hur mycket jag kommer köpa, trots att jag egentligen är pank?

Jag ser det inte direkt som en förlust...Tjej blir ägd. Mycket roligt. Men det roliga börjar inte förrän efter två minuter, så spola gärna fram.

Tomas springer runt taket, tomten noterar riset tafatt.

Jag hade min första svenska-lektion idag. Det verkar som att B-kursen faktiskt kommer bli helt okej.
Varför? För att det inte alls kommer bli som mina tidigare svenska-lektioner, då jag bara fick skriva uppsatser om Astrid Lindgren och August Strindberg och gud vet vad.
Det första vi fick göra var att skriva en korvdikt.
Vet ni vad en korvdikt är?

En korvdikt innebär att det föregående ordets sista bokstav ska nästa ords första bokstav börja på.
Låter det krångligt?
Exempel: "Många apor rakar ruggigt torra araber", och "Fredrik kastar roliga apor runt tio olika arbetsrum"

Pröva själv, det är jäkligt svårt!

En annan uppgift vi fick var att skriva en dikt, berättelse, eller liknande där alla ord bara får börja på en och samma bokstav.
Den uppgiften är hämtad från en sketch med Galenskaparna, och kallas för bara ben.


"Bakom brödbutiken bodde Baskerbosses båda bröder, bröderna Basker. Brödernas båda brädade beundrarinnor brukade besviket begagna brödbutikens bullar. Bullarna bakade Baskerbosses bas, Bagarbasse. Baskerbosse bodde bredvid brödbutikens blå byggnad. Baskerbosses bröders brädade beundrarinnor bodde båda bortom bergen, besynnerligt billigt bredvid Biffbertils bastanta baconbod. Byxbeklädd blott baktill..., beslöt Baskerbosse besöka Biffbertils baconbod. Bilen brummade bort bredvid belgiska bananbolagets blå byggnad. Bort bortom B-lagets bisarra bazarer, bort bortom brottarnas bökiga bryggor. Betongen brusade bredvid bilen. Behärskat bromsade Baskerbosse bakom bankbudets beigea buss. Bankbudet betraktade Baskerbosse blygt. Baskerbosse besvarade Bankbudets blick. Bakom balkongbrokaden beskådade båda beundrarinnorna besöket. Baskerbosse bar buttert bort bilen bakom Biffbertils baconbod. Bland bilvraken bakom baconboden brukade Biffbertil bygga billiga bidéer. Braket blev bedövande, "Bänd bort Bentleyn, bänd bort Bentleyn", brölade Baskerbosse besatt. Bankbudet bajsade baken brun. Båda beundrarinnorna bantade bort brösten. Bagarbasse bakade bredare bullar. Baskerbosse brottade bort bilvraken, böjde bak bidéerna, bankade Biffbertils brevlåda bucklig, bromsade bestört. Beskedet blottades bakom brevlådan: Biffbertil bortrest. Bankbudet blev buddhist. Båda beundrarinnorna började betala besynnerliga bankgiroblanketter beträffande betal-TV:s bredare basutbud. Baskerbosses beklagliga belägenhet bekymrade blott bredvidboende Becks bortskämda, bleka boxer."


Jag tänker inte ens säga hur det gick för mig. ^^;;
Malin vann iaf med 58 ord.

Nu är det helg. I like!

Dark blue, dark blue, have you ever been alone in a crowded room?

Hmm, jag vet inte vad jag ska tycka om det här framträdandet ärligt talat. Jag tror att jag tycker bättre om hans röst i studio.
Men jag bjuder här på en av mina absoluta favoritlåtar. Jack's mannequin - Dark Blue
Jag älskar den till döds.

Igår fick jag träffa Simon för första gången på typ en vecka förresten... Och ni kan aldrig gissa vad vi gjorde.
Jag ska ge en ledtråd.TADAAAAAAAM!!! Jag gillar detta.

CV står för Curricilum Vitae..

Och det är Latin. Bara så ni vet det.

Idag var "första" riktiga skoldagen sedan sommarlovet.
(Igår när jag lade mig hade jag varit uppe i cirkus 34 timmar)

Om två veckor ska jag ut på praktik. Igen. Den här omgången så ska jag och Malin Elvan Elfström söka praktik på Djungelhuset, som är som ett slags lekhus för barn. (sounds gay, doesn't it?)
Hon ringde dit igår och de ville att vi skulle komma dit idag med ett varsitt CV.
Så jag har skrivit ett cv idag, tillsammans med ett personligt brev... och jag kom fram till: Det är jävligt svårt att skryta om sig själv när man skriver ett cv.  o.o
Där ska man ju verkligen sälja sig själv och tala om för arbetsgivaren hur awesome man är.
Det är lite konstigt med oss människor. Vi är jäkligt snabba på att tala om det negativa med oss själva när vi ska beskriva oss, men det är svårt att göra samma sak, fast med positiva grejer. Jag är precis likadan.
Jag satt ett bra tag och försökte komma på mina bra sidor. Det är mycket lättare för andra människor att tala om vad den tycker!

Det slutade iaf med att jag skrev: Som person är jag väldigt öppen, social, lojal och glad. Jag har lätt för att ta till mig nya uppgifter och på att passa tider. Jag är även bra på att komma överens med både barn och vuxna.

Så nu vill jag höra era svar. Skulle ni anställa mig? :D


BUUU!

10 filmer som har skrämt eller fortfarande skrämmer livet ur mig:

1. One missed call. Originalets namn: Chakushin ari.
2. The grudge.
3. A tale of two sisters.
4. The ring.
(I stort sett alla japanska/koreanska skräckfilmer jag sett har gett mig men för livet... Jag drömmer fortfarande mardrömmar om Kayako som kommer ner från taket...)
5. Shutter - Den Thailändska versionen.
6. Sjätte sinnet.
7. Signs.
 8. Rec.
9. ALLA Saw-filmer jag sett. Fast det är mer äckel-känslor dom framkallar. Det gör mig precis lika livrädd dock!
10. Dead silence. Dockor? Jag HATAR dockor. "Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. And if you see her in your dreams, be sure you never, ever scream."


Jag HATAR skräckfilmer, men ändå ÄLSKAR jag skräckfilmer.
Är det inte konstigt att man kan gilla att bli rädd så mycket?Svenska för nybörjare.Är det såhär det ser ut på nybörjarkurserna?

Sammanfattning av två dagar.. Vad jag kommit på och vad folk borde se.


1: Nu har jag bildbevis! Simon läser brudtidningar!


2: Micke har fattat min Supernaturalobsession och bestämde sig att ta tillfället i akt att måla "deras" tatuering på min arm innan han åkte. Han ville inte göra den på rätta stället för att, 'quoting': "Jag tänker inte måla dig på patten, det finns gränser hördu". Men jag tycker att det blev bra ändå, han tittade bara på bilden och ritade direkt med tusch. Han själv gnällde dock om att bilden inte blev symmetrisk, och att flammorna runt om inte följde något mönster alls. Man ska inte märka petitesser! :P

 
3: Jag har världens sötaste kusin! MEN! det är så förbannat svårt att ta kort på honom, då han liksom andra småbarn inte vill sitta stilla i mer än en sekund åt gången.

Man or WoMAN?

VM i Friidrott är i full gång. Förutom starka misstankar om att Usain Bolt skulle vara dopad (har ni sett hur fort karl'n springer eller?!) så är ändå Caster Semenya den största skandalen detta VM.
Idrottsjournalister och alla andra som tycker att kön är den viktigaste kategorin att dela upp människor i har nog haft några jobbiga dagar kan jag tänka mig. Caster Semanya vann ju som sagt ett VM-guld på 800 meter och gjorde det på en fantastisk tid.
Problemet är  dock att Semanya inte ser ut som vi förväntar oss att en kvinna ska se ut. Hon kompenserar t.ex. inte sina muskler med långa naglar och svallande hår, som alla andra brudar.
Men ska det verkligen avgöra om det är en kvinna eller en man? ...För i såna fall måste jag ha sett ut som en pojke när jag var yngre.
Att behöva bli könstestad "dra ner brallorna nu så vi får titta vad du har där nere", bara för att hon inte ser ut som normen brud gör -det är bara förnedrande.Såhär lät det nog på Aftonbladets redaktion den dagen:

- Hö, hö. Den där Semanya ser ju inte direkt kvinnlig ut.
- Hö, hö. Nej, hon är nog en han.
- Hö, hö. Ska vi göra en rubrik som säger att hon är en man?
- Hö, hö. Ja vi skriver utMANaren så får Svennebanan något att skratta åt.Men när jag ser dessa bilder börjar jag fan undra. varför har hon pojkshorts på sig? Och på den här bilden ser hon verkligen ut som en kille.

AAAH! Nu blir jag lite fundersam här.

Hitler, Hulken, Hyland, Döden, Sjöman, Batman, Fantomen, Spöke, Demon...

Klockan är "såinåthelvetetidigt" på morgonen.
Jag ställde klockan på sex för att kliva upp idag och vinka av Micke och Ellen. Vilket innebär att jag bara sovit fyra timmar inatt. Om cirka sju timmar kommer han vara i Uppsala med sina kompisar och flickvän. Jag hoppas det kommer gå vägen för dom allihopa nu när skolan börjar! ><

Han har bjudit ner mig till honom och alla de andra på Halloweenpartaj. Borde jag åka?
Man MÅSTE vara utklädd. Det är regeln. Utklädd eller så släpps ni inte in i lägenheten.

(Jag blev blödig när han åkte, precis som jag sa.)

Ze girl went psycho... while he was having fun in Europe...

HAHAHAHAHAHA!Hahahahahahahahahah! Den här videon made my day! <3

Tordag tråkdag. #2

Såhär ser det it om jag skriver hättesnabbt på doatnr när jag blundar.

Såhär ser det ut om jjag skriver jättesnabbt när jag tittar.

Dessutom har jag råkat komma åt npgon knapp på tangentbordet nu så jag ser verkligen inte vad jjag skriver för skärmen har på något sätt blivit lika liten sommin mobildisplay.

Det var meningen att jag skulle träffa Simon idag, men han lyser med sin frånvaro ännu. Och Kaisa är på Frösön.
SÅ jag sitter här.

Jag tror jag går och tittar på Supernatural igen.
Och så får jag hoppas att det här försvinner snart. Annrs lär väl folk tro att det är en blind människa som skriver blogg.

Tordag tråkdag.

Såhär ser det ut om jag blundar när jag skriver på datorn.

Såhär ser det ut om jag tittar när jag skriver på datorn.

Får jag hålla i snirkelspottgrejen?

Jag gick och lade mig runt halv tre igår, fast jag var medveten om att jag hade tid hos tandläkarkäftis dagen efter. Klockan åtta på morgonen. Det är lite svårt att sluta titta på Supernatural när man väl har börjat.
Wow. När var senaste gången jag var uppe klockan sju på morgonen egentligen?
Jo, när det fortfarande var skola. Jag ryser av bara tanken på att skolan börjar om mindre än en vecka.
USCH! USCH! USCH!

Iaf, klockan ringde... ögonen gick i kors... jag klev upp ur sängen motvilligt och drog upp persiennerna, och vad möts jag av? Regn.
Ett ihärdigt regn smattrade mot rutan och mot marken. Jag kände för att begrava mig under täcket igen och sova bort dagen. Men sen kom jag på att det kostar pengar om man utebliver från en tandläkartid. Så vad gör man om man absolut inte vill betala 100 spänn för att stanna hemma?
- Går ut i regnet med ett paraply och sätter sig i Dödens väntrum helt enkelt.

Sanning #1 om mig:
Jag hatar verkligen att gå till tandläkaren!
Tänk dig själv!! Du ligger helt hjälplös på en stol medan en man/kvinna står och petar i munnen på dig med en massa vassa verktyg. Jag skulle inte vilja vara den som retar upp dom. ^^;;

Jag blev plågad under en halvtimme. Det värsta med allting är blodet. Och de vassa plastbitarna dom envisas med att stoppa in i munnen på en. Man har ju en fet plastbit i munnen och så ska man bita ihop för att en bild ska tas.
MEN MÅSTE DET GÖRA SÅ JÄVLA ONT?! T____T
Jag får panik när jag har den där i munnen, inget skämt.
Efter att hon hade tagit bilder började hon peta med en jävligt vass grej på, mellan och bakom mina framtänder och därför också på tandköttet. Jag såg i den lilla spegeln ni vet, hur blodet började sippra fram. Jag trodde jag skulle svimma... och så den där smaken. Smaken av mitt eget blod.
Fast sen tänkte jag att det är förmodligen sådär det smakar om man får en smäll på käften.
Och då försvann också den tanken. "Jag skulle bara vilja veta hur det känns".

Det värsta tandläkarminnet jag har är när jag skulle dra en tand för ett antal år sedan.
Jag saknar fyra tänder i min mun för att det inte skulle komma upp några nya under mjölktänderna. Därför har jag det jävligt glest mellan tänderna också. Tandläkaren sa att dom skulle växa ihop, men han sa inte hur många år det skulle ta.
Men anyway! Jag skulle dra en tand, och jag kan inte ha varit mer än 10-11 år.
Tandläkaren lade bedövning, precis som det ska göras. Jag försökte bara koppla bort tanken på att han skulle in i min mun och rota med en stor äcklig tång, och blundade.. Gjorde andövningar för mig själv. Jag trodde att det hela gick jättebra, men vad tror ni händer?
Gubben glömmer bort att titta efter om bedövningen har börjat verka innan han börjar knäcka tanden fram och tillbaka. Jag känner hur det knakar i hela huvudet, jag känner hur en tant lägger händerna runt mitt huvud och håller fast mig, och jag försöker skrika, men med så mycket slangar och grejer i munnen så var det inte det allra lättaste.
Jag vill misstänka att han såg att mina händer och fötter krampade ihop i det ögonblicket, för han slutade ganska snart efter det och väntade en stund till. Det gick ju bra till slut - men jag drömmer seriöst fortfarande mardrömmar om det där. Och jag blir lika rädd varje gång jag går till tandläkaren för att jag har den där skräckscenen i färskt minne. Bara massa lod och en ihållande smärta.
Är tandläkare sadister innerst inne?

 

Dinner dinner dinner time!

Middagen som Micke bjöd på blev ju inte riktigt som vi hade tänkt oss. Det var jättegod mat, och det var ett paradis för mig att kliva in där och se alla femtiotals-grejer, men... Det saknades en familjemedlem. Så familjefotot jag tänker lägga upp är inte komplett.

Är det någon som har sett Pulp Fiction för övrigt?
Restaurangen Jack rabbit slim sägs vara en kopia av restaurangen i filmen, och jag kan inte direkt säga motsatsen. En skillnad är dock att bilarna man kan sitta och äta i står mittemot varandra i filmen men står bredvid varandra här. Antagligen för att spara plats. För dom tog upp en jävla plats där inne.
De rödmålade väggarna var dekorerade med Elvis, James Dean och Marilyn Monroe, och på borden stod det såna här gamla ketchup-och-senap-flaskor. I ett annat rum stod det en gammal jukebox maskin, den funkade dock inte. Men vi gillar det ändå.
Trots att det var tre barnfamiljer där inne samtidigt som oss så var det ändå otroligt mysigt att sitta och småprata över maten.
Efter att jag hade ätit upp min pizza med 3 kg jalapeno (jag överdriver, men den var stark) på så ville jag ha en milkshake. (Svull?)
Men mina bröder avrådde mig. Den innehöll tydligen en liter. ^^;;
"Är du sugen på att dricka en liter mjölk?"

Jag fick en milkshake i storlek mycketmindre när vi kom hem av Micke istället. Med blåbär.

 Familjen Lundkvist - minus 1.


Ni får ursäkta, men jag har bråttom nu. Jag ska till doktorn.
Adjöss!

Separationångest.

Vi flyttar och städar för fullt här hemma idag. Efter att ha sovit lite drygt fem timmar inatt, (var på Michael Moore kväll hos Kaisa! ^-^) så var jag uppe vid tio idag och började bära saker.
Vi har inte hunnit så långt, och vi vet redan nu att det inte kommer bli klart idag. Släpvagnen han ska köra ner till Uppsala är full redan nu liksom. Det fattades dock en dryg millimeter för att soffan skulle få plats. Snacka om dålig "tajming" Jag tyckte så synd om dom när dom stod ute i regnet och försökte he upp den på släpvagnen. Dom lyckades visserligen med det efter mycket slit, men då fattas det som sagt en millimeter för att kunna stänga igen den.
Jag får inte vara med och lyfta för tunga saker, eftersom "nej, akta din rygg!" tydligen är ett bra argument för att låta mig slippa.
Jag hade gärna lyft saker, men sanningen är att jag är för svag. Hah. Det vill dom inte erkänna för mig bara.
Istället anmälde jag mig frivilligt för att dammsuga upp allt damm och frigolit och kattmat som låg över hela golvet.
"Bärandet ska överlåtas til stora starka karlar" säger dom, så jag får väl lägga mig.
Jag får bära de relativt lätta lådorna, hmpfh.
Jag gjorde ett försök med att lyfta sänggaveln uppför trappan och det slutade med katastrof. Jag förstörde, och fick jävligt dåligt samvete.

Jag börjar få separationsångest nu, det är först nu som jag verkligen fattat att han kommr bo någon annanstans. Jag kommer grina ögonen ur mig när han sticker. Och han gör det dessutom så tidigt imorgon bitti att jag inte ens kommer vara vaken!
Det är aldrig kul när folk sticker till annan ort och bosätter sig där. Speciellt inte om det är folk man verkligen gillar.
Han kommer dock hem igen på onsdag för att hämta mer saker, och sen ska vi eventuellt åka ner till honom med hans kissekatter, för dom kan han inte ta med sig nu.
Men sen kommer han inte hem igen förrän till jul.. och hur långt är det inte dit då? ;__;
Nej, så blödig som jag är så kommer det här kännas så jäkla konstigt om bara en vecka. Det gör det redan nu. Bära ut hans saker från huset liksom? No thank you.

Ikväll ska han bjuda hela familjen på middag på Jack rabbit's slim. Och där ska det fotograferas!
Det är länge sen hela vår familj var samlad på ett och samma ställe. Senast var i julas tror jag.
Så det kommer nog bli ganska mysigt ikväll. Hoppas vi på.

För övrigt hittade mamma så söta bäbisbilder på mina syskon och mig idag. Jag blev helt sentimental.
Får jag ett bra tillfälle ska jag ta kort och lägga upp här.

Nu ska jag iväg och bära mer saker.
Adjöss!

P.S. Jared Padalecki är 1.93 m lång. Med mina 165 cm kommer jag se ut som en dvärg bredvid honom.
Kul.
D.S 

Hon borde kanske ha tänkt efter före.HAHAHAHA! HAHAHA! HAHA! HA!

What to do what to do what to do what to do?

Jag har en jävligt tråkig nyhet att berätta.
Igår natt tog Supernatural slut. Underbaraste, finaste, bästa(ste) och skickligaste Supernatural är över.... Iaf tills den 10 september.
Hur ska jag kunna klara av detta?
Jag kommer få abstinens om två dagar. Jag bara vet det.

-
Jag drömde om hela Supernaturalgänget inatt. Sam, Dean, Bobby, Ruby, Castiel and the demons.
Tänker inte gå in på detaljer... Kaisa verkade tycka att jag var helt störd när jag berättade för henne vad som hände när vi vaknade. Jag kan bara säga att det innehöll en dusch, hockeyklubbor, garv, och sen var jag och Sam helt plötsligt ensamma.
Låt det fortsätta så tills säsong 5 börjar.
Jag har dock någonting gemensamt med alla andra Supernatural fans nu - VÄNTAN! Och det är ju "positivt." LOL.

Jag gick in på cdon.com och ginza.se idag för att kolla hur det stod till med de kära boxarna.
på cdon finns inte säsong ett kvar, den är slutsåld. Ville man så kunde man bevaka produkten och låta cdon skicka ut ett mail när produkten åter fanns i lager. På ginza fanns säsong ett, men det var stor risk för slutförsäljning.
Tar dom inte in dom igen så kommer jag få ett jävla utbrott. Det saknas fortfarande 900 kronor dock. Och hur jag ska få tag på dom pengarna, det vet jag inte.
Jag får bara hoppas att jag har tur att alla säsonger finns när jag fått tag på pengarna.

Om Du Gud finns, så gör du mig den tjänsten.

 

Om Michael Jackson igen.

Jag har suttit och tittat på Youtube på såna här "Speed painting" videos gjorda i PhotoShop med MJ. Jag hittade några som var extraordinärt vackra, som verkligen såg ut som honom, men mitt i allt tittande dök den här videon upp och jag känner att jag måste lägga ut den, oavsett hur dåligt gjord jag tycker den är, för den är verkligen B, tro mig, men jag blev ändå väldigt berörd.

Does Michael Jackson really have Vitiligo?
är frågan alla ställer sig.
Hade han det? Ja. Ett starkt ja utan tvekan. Jag tror på det han själv säger och inte vad media vräker ur sig. Jag ser det som så att de här bilderna inte är manipulerade på något sätt, utan de visar bara äkta foton på honom under en lång period. Och enligt mig ser han då verkligen ut att ha Vitiligo. Annars skulle han inte se ut sådär.
Alla som säger motsatsen borde titta på den här videon!!! Och så hoppas jag att ni ändrar åsikt ganska snart.


Winchester spazz!

Jag har alltid älskat musik. Jag är omringad av musik all vaken tid av dygnet. Lyssnar jag inte så nynnar jag eller sjunger på någonting. Så har det varit ända sedan jag var liten. Numera när jag lyssnar på viss musik så har jag börjat förknippa den med Supernatural. (Fangirl?) Det är inte bara när jag lyssnar på soundtracket till serien, utan även när jag lyssnar på annan musik.
Vissa textrader, verser eller refränger tycker jag passar in på ze brothers' levnadssituation.
Kaisa gav ett bra exempel för ett tag sedan då vi satt och pratade. Deans låt skulle definitivt kunna vara "Fences" med Paramore.
Varför?
För att textrader som "Don't look up, just let them think there's no other place you'd rather be, and now you can't turn back because this road is all you'll ever have" passar in så jävla bra!

Låten "Demons" med Brian Mcfadden passar utmärkt för Winchester bröderna, liksom "We are broken" med Paramore.


Brian Mcfadden - Demons.

"- Have you ever been lost in a different world, Where everything you once knew is gone
And you find yourself powerless, With everything that exists
You're numb
.

- And life has gone into reverse, re-living every hurt along the way.

- Everything that you fear is calling you and drawing near."Paramore - We are broken.

" - I've seen worlds that don't belong
My mouth is dry with words I cannot verbalize
Tell me why we live like this.


- 'Cause we are broken
What must we do to restore
Our innocence And oh, the promise we adored
Give us life again
'Cause we just wanna be whole.


- We're at war
We live like this."


Sams skrattgropar. Deans allvarliga ansiktsuttryck. PsychoSam. Deans leende. Brotherly love. Tragik.
Allt det ser jag framför mig nu.
 

“Bye guys! I love YOU! not you, You!.. Yeah”

# “You’re from Texas.” -Ellen DeGeneres
 “I am from Texas.”
“I’m from New Orleans but you don’t have an accent at all.”
“Right, I left it in the green room. I should’ve brought it out. Yeah you know what, when I get tired or drunk it kinda sneaks out ‘Hey ya’ll.”

# “Is this the same girlfriend you met when you were doing ‘Cry Wolf’?”
“This is. This is the same girlfriend - Sandra McCoy that um, is going to be in ‘Cry Wolf’ with me, the 16th.”
“Well, so we’re glad you're still together.”
Well I keep her drugged for most of the day so she doesn’t have any free thought.

Totalt oslagbara citat från Jared Padalecki. Jag garvar.
Både snygg och rolig? You just gotta love it.

"Folk tror att jag är en luffare"

Jag köpte den nyaste OKEJ-tidningen idag. Mest för att det följde med en affisch på MJ.
Men det var inte det jag reagerade på!
De hade lyckats fixa en intervju med Robert "Edward Cullen" Pattinson. Folk tror att han är en luffare så länge de inte vet vem han är.

Jag tänker härmed skriva ner ett utdrag från intervjun.

Ni har börjat spela in New moon, hur går det?

- Det är intressant för så mycket av min karaktär är i Bellas huvud. Den är baserad på en blandning av minnen och mardrömmar. Det finns mycket surrealism i det hela. Bella har mer eller mindre blivit galen.

Är den lik boken?

- I böckerna så förstår man vad som händer med Bella tack vare beskrivningarna, men här i filmen så har vi skapat en massa otäcka hallucinationer. Bella är verkligen rädd för dem. Jag får göra en del hemska saker... Tittar jag på manuset så känns det som att många faktiskt kommer bli rädda för scener i filmen. Filmen är väldigt olik den första filmen och kommer bli mer psykologisk.
(Den kanske kommer bli bra ändå?)

Har du haft någon riktigt galen händelse sedan du blev känd?

- För ett tag sedan så var jag in i en dvd-affär. Jag tänkte inte på att det var samma dag som Twilight skulle släppas på dvd. I affären var det två familjer där med döttrar på 9-11 år. Jag hörde massa skrik och gråt och där stod de och grät. Bara för att de skulle hämta sin dvd!
De hade ingen aning om att jag var där.

Och du sa ingenting?

- Inte en chans. Jag försöker undvika sådant.

KOM IGEN!!!
Grinade de arslet ur sig för att filmen släpptes på dvd?
Twilight-hysterin har verkligen stigit till oandade höjder.
Jag blev så jäkla full i skratt när jag läste det där att jag kände mig tvungen att dela med er andra.

Grina för att filmen släpptes. Haha. Men snygg är han, det kan inte ha undgått någon.


Örebros kommunala musikskola.

Jag diggar lärarna. Undra vad dom hade i musikbetyg när dom gick i skolan.


Brace yourself.Jag ryser varje gång jag ser det här.

Jag protectar folk... i mina drömmar?

När jag tycker om någonting till den grad att det skulle kunna kallas för obsession så lyckas jag alltid drömma om det på nätterna.
Jag har väl "begåvats" med den kunskapen (om det nu är en kunskap..?) antar jag.
Jag ska ge några exempel.
När jag var besatt av tanken på att Ryo och YamaPi skulle vara ett par (det är jag fortfarande, men drömmarna har liksom fade:at bort), drömde jag att de gjorde intima saker med varandra. Väldigt intima saker. (Jag vet inte om jag riktigt ska formulera mig mer än så... speciellt inte i en blogg.)
När jag var helt lost in the Ryo-world och trodde att han och jag skulle gifta oss, (haha jag drömmer fortfarande) drömde jag att vi gjorde intima saker med varandra. Fast det var sällan mer än en kyss. Just det som jag tänker på ganska ofta.
När jag blev besatt av Jared "Sam" Padalecki började jag drömma om honom flera nätter i sträck. Det började alltid att Sam och Dean kom dit jag på något konstigt sätt alltid lyckades vara när det vankades slakt, och killed some evil sons of bitches... och sen vet jag inte hur det gick till, men i varenda dröm kom Sam fram till mig i slutet av drömmen för att tala om att allting var över, och tittade in i mina ögon och lade armarna runt mig. Det gick längre än så en enda gång, och då kysste han mig istället. Men ändå!
När Michael Jackson dog (AAAAH JAG VILL INTE SÄGA DET DÄR ORDET!) drömde jag om honom två nätter efteråt. Jag drömde att han simmade i vattnet, helt påklädd med rosa sidenskjorta och svart hatt. Jag ville nog så gärna tro att "he was at peace". Och man är ju så avslappnad och fri i vattnet.
Och efter spelningen med E.M.D. så drömde jag att Danny var hemma hos mig och tittade på film! Ha ha.

Men nu till rubriken på inlägget!
För två nätter sen var Supernatural-killarna med i drömmen igen.
Min gamla klass från Storsjöskolan satt och skulle titta på Supernatural på en översovningskväll på skolan.
En tjej (tänker inte nämna namn för hon har ett ganska ovanligt namn ^^;;), satt i alla fall och pratade vitt och brett efter ett avsnitt att "Sam hade då banne mig inte några muskler alls! Dean är mer skulpterad och vacker och välbyggd än vad Sam är bla bla blah."
Jag surnade till och skrek "DET HAR HAN FÖRFAN VISST DET!!! HAN ÄR MER SKULPTERAD ÄN VAD DEAN ÄR, DEAN ÄR BIFFIG OCH BREDAXLAD, VILKET PASSAR HONOM, MEN SAM ÄR SKULPTERAD OCH VACKER!" Jag fick ett riktigt jäkla psykbryt. Jag vet inte varför,  men antagligen för att han inte kunde vara där och försvara sig.

Det var så jäkla roligt när jag vaknade och tänkte på det där.

 


Har inte han skulpterade muskler så garvar jag.
 

FN-problem.

Ett skämt jag hittade. Inte så värst kul egentligen, och inte särskilt sant heller, men jag fann det klockrent.

FN skickade ut en enkät till hela världen med den enkla frågan: "Ge oss er ärliga åsikt om hur en lösning på matbristen i övriga världen skulle kunna se ut."

Men det hela misslyckades på grund av följande:

* I Afrika visste man inte vad mat var.
* I Östereuropa visste ingen var ärliga betydde.
* I Västeuropa visste ingen vad brist innebar.
* I Kina kände ingen till begreppet åsikt.
* I Mellanöstern visste ingen vad ordet lösning stod för.
... Och i USA visste ingen vad begreppet övriga världen betydde!

The second dude singing is Jensen Ackles, I totally mean it!Den går prettty much på repeat nu.

Babuba! Det är Fredag!!!!

Det är mindre än en månad kvar till skolan börjar. (PANIC!!!) Det känns som ett uttdraget självmord eller något. Jag längtar verkligen INTE tillbaka till skolan. Inte alls faktiskt. På en skala från 1-10 längtar jag tillbaka -45.

Idag, fredag den 7 augusti, har jag dock befunnit mig i badhusparken och spelat minigolf med Kaisa och Micke.
Micke vann med 33 poäng blankt. Jag slog Kaisa med endast futtiga fyra poäng.
Det är ju liksom såna här saker man vill passa på att göra innan den underbaraunderbaraunderbara ledigheten tar slut. Umgås. Att Micke dessutom snart kommer sticka till Uppsala är ännu en anledning till att vilja hitta på något tillsammans. Huset kommer verkligen bli tomt när han sticker. Även fast det är så rörigt med grejer som det är överallt här hemma så kommer det ändå kännas så extremt konstigt när han sticker. Det kommer inte alls bli som förut, då Micke kunde komma hem till oss, dricka kaffe och snacka en stund, då jag kunde knata ner till honom och titta på en film, då han faktiskt fanns i närheten.
Men nu kommer han befinna sig 49 mil bort. Jag kan inte direkt ta cykeln.. Det kommer bli tomt.

 
Bevis på att minigolfen faktiskt existerade.

Friends are like diamonds.Damn, ibland inser jag verkligen att jag älskar er! Det är helt sant! <3

Jaha ja.

Jag hittade någonting roligt.Maria i sjunde klass.      Maria nu.

Lite skillnad?

Jared Padalecki ist sexy yes!

Jared Padalecki. Jared Padalecki. Jared Padalecki. Jared Padalecki. Jared Padalecki. Jared Padalecki.
Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared Jared...

Now it's out of my system.
NOT!!!Varför gjorde dom slut? ;__; such a cute couple.

*
*
*
Roligaste Youtube klippet för dagen.
Jack Nicholsson is awesome!

Sommarkrysset. Tobbe Blom. E.M.D. Oh my god.

Varför satt jag och Kaisa och tittade på Sommarkrysset på TV när vi var i Stockholm istället för att faktiskt gå på Gröna Lund?
Jag ångrar mina val då och då.
Jag tror dock att det var Johan Palm som fick oss att ta beslutet att inte gå dit. (Johan är duktig på att sjunga, men jag vill helst slippa se honom.)
Gulligt klipp är det här i alla fall.
Danny står vid en tjej i början, hon ser inte särskilt lycklig ut, men det gör däremot hennes kompis.
It's a strange world.
Mattias fuckar upp sin sång i början, det är synd. Enjoy iaf, It's a fucking good song!

Call me youngblood, but I ain't wasting no time going higher higher~

Ibland säger bilder mer än ord.
Jag är väldigt lycklig i alla fall, och jag tänker aldrig säga att Danny är ful någonsin igen.


RSS 2.0